Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux

Lessen en informatie over Windows


Cursus Windows 10

Deze cursus Windows 10 wordt U online geheel gratis aangeboden door Gratiscursus.be.Software (applicaties) vastpinnen op het startmenu

Het kan soms praktisch zijn om veelgebruikte applicaties vast te pinnen in het startmenu. Zo hoef je alleen maar op start te drukken en hoef je alleen maar op het icoon van de applicatie te drukken.

Windows 10: Bondige handleiding van installatie tot gebruik

Na degedeeltelijke mislukking van Windows 8, en de partiële verbetering inversie 8.1, was Microsoft wel verplicht om een nieuw besturingssysteem uit te brengen en te luisteren naar de kritiek en de voorstellen van miljoenen gebruikers.

Lessen en informatie over Windows

Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10

Als u een upgrade naar Windows 10 uitvoert, kan het gebeuren dat Microsoft Edge als standaardbrowser wordt ingesteld. Volg deze stappen om de standaardbrowser te wijzigen naar Firefox.


Basiscursus Computergebruik Windows 10

Welkombij de cursus van Samen Online. De komende tijd leert u omgaan met de computer en het internet. Misschien is dit de eerste keer dat u een computer gebruikt, neem dan vooral rustig de tijd om alles onder de knie te krijgen.


1.000+ tips en trucs voor Windows 10

De in het oog springende vernieuwingen in Windows 10 zijn het menu Start met de sober vormgegeven tegels, eenvoudige apps, aanraaktechnologie, de multifunctionele zoekfunctie, de online synchronisatie van instellingen (met het Microsoft-account). Het is even wennen, maar voordat je het weet kan je niet meer zonder!

Lessen en informatie over Windows


Handleiding Windows 10 Installeren

In deze handleiding gaan we de complete Windows 10 installatie doornemen. Je computer heeft namelijk een besturingssysteem nodig om zijn (en jouw) werk te kunnen doen.

Windows 10 installatie handleiding

In deze Windows 10 installatie handleiding, wordt stap voor stap uitgelegd hoe je snel en eenvoudig je game computer kunt installeren.

Zo verwijder je ongewenste apps uit Windows 10

Onnodige apps zijn de plaag van praktisch ieder modern platform. De meeste besturingssystemen bieden een minder voor de hand liggende methode om ongewenste software te verwijderen. We gaan voor Windows 10 even aan de slag met PowerShell.

Nationale Mediasite


Melden gebroken link      Disclaimer      Contact
Colofon       © Nationale MediaSite 2006-2024       ©