Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Noord-Brabant
BEEK EN DONK
Pluk Pannenkoekhuis

Pluk Pannenkoekhuis

We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan ons pannenkoekenhuis in 'De groene long' van Beek en Donk. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor overheerlijke originele pannenkoeken. Heb je liever geen pannenkoek? Geen probleem, wij hebben diverse (maaltijd)salades en overheerlijke vis- en vleesgerechten.
BEST
Pannekoekenhuis De Klomp

Pannekoekenhuis De Klomp

Pannekoekenhuis De Klomp is een typisch Brabants pannenkoekenrestaurant in het natuurgebied Het Groene Woud in Best.
U kunt bij ons genieten van het prachtige populieren landschap, maar U kunt Uw bezoek ook combineren met een bezoekje aan het naast gelegen Dierenpark Best Zoo , De Zeepgieterij of onze overbuurman Toon Vertier. Ook kunt U een bezoekje brengen aan Boer en Groente voor Uw biologische groenten.
BREDA
Pannenkoekrestaurant Dennenlucht

Pannenkoekrestaurant Dennenlucht

Dennenlucht Breda is een unieke plek. Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit onze keuken. En dat niet alleen, ons mooie restaurant ligt namelijk in het Mastbos. Je bent bij ons welkom van lunch tot diner. En ook voor een bruiloft, een intiem etentje, een kinderfeestje of gewoon een lekkere borrel, want Dennenlucht Breda is zeven dagen per week open.
DEN HOUT

Pannenkoekenhuis De Koeckers

pannenkoekenhuis de Koeckers Bij de Koeckers in Den Hout in Brabant kan je heerlijk genieten van de allerlekkerste pannenkoeken. Zowel voor jong als oud hebben wij een grote diversiteit aan pannenkoeken. Hartig of zoet, groot of klein, bij ons kunt u voordelig en lekker uit eten. We hebben een groot restaurant met verschillende themaruimtes waar u met uw gezelschap geheel in stijl kunt eten.
EERSEL
De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker is een ideale plek om even bij te komen na een mooie fietstocht of een dagje uit. Het is heerlijk zitten in ons sfeervolle restaurant, jachthuis of zonovergoten rookvrije achterterras. Gedurende je verblijf kunnen de kinderen zich zowel binnen als buiten helemaal uitleven. In de buitenspeeltuin zijn onder meer een springheuvel, trampolines en een glijbaan aanwezig.
EINDHOVEN
Pannenkoekenhuis De Proeftuin

Pannenkoekenhuis De Proeftuin

Pannenkoeken eten met een schitterend uitzicht over de boomgaard? Dat kan alleen bij De Proeftuin! Ons pannenkoekenhuis ligt dicht bij de stad en toch middenin het groen. De Proeftuin is een modern pannenkoekenhuis, kleurrijk en modern ingericht, een heerlijke plek om te onthaasten en te genieten van pure, (h)eerlijke én betaalbare gerechten.
ESCH
Het Pannenkoekenbos

Het Pannenkoekenbos

De afgelopen 7 jaar hebben we ons pannenkoekenhuis beetje bij beetje getransformeerd. Nieuwe thema-kamers, speeltoestellen, menukaarten en een nieuw terras. Dit keer was het de hoogste tijd voor een nieuw logo en kleine aanpassing van de naam! Kom jij snel langs bij Het Pannekoekenbos?
HEESCH
De Duivelsberg

Pannenkoekenhuis Heesch

Het pannenkoekenhuis in omgeving Heesch / Oss voor overheerlijke pannenkoeken, bieren en gezellige kinderfeestjes.
In onze speeltuin kunnen uw kinderen zich vermaken op de: Trampoline, klimtoren met glijbaan, rekstok, veerdier en kabouterklim. Dit alles ligt in een zandbak gevuld met valdempend zand!
HEESWIJK-DINTHER
Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers

Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers

Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers is het lekkerste en leukste pannenkoekenhuis van de regio. Je vindt ons aan de doorgaande weg van Veghel naar Heeswijk-Dinther, uitstekend bereikbaar zowel met auto, openbaar vervoer, te voet of op de fiets.
LOON OP ZAND
Pannenkoekenhuis De Financiën

Pannenkoekenhuis De Financiën

Een gezellige dag bij de Efteling sluit je natuurlijk af bij hét pannenkoekenhuis van Loon Op Zand. De Financiën staat bekend om haar kindvriendelijke faciliteiten en heerlijke pannenkoeken. Een normale pannenkoek met poedersuiker en stroop of een Tilburgse "Witte gij ut", met meer dan 100 pannenkoeken is niets voor onze koks te gek.
Meer pannenkoekenhuizen in N.-Brabant:
NistelrodeDe Koekenbakkers
OosterhoutPannenkoekenhuis Hannebroeck
PutteDe Heusche Bollaert
OisterwijkPannenkoekenhuis De Ontdekking
SchijndelPannenkoekenboerderij De Kabouter
SchijndelPannenkoekenhuis Fabula
St. AgathaPannenkoekenhuis De Zeven Dwergen
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer