Klassiek
Bach-koor Nijmegen
Het Residentieorkest
Nederlands Philharmonisch Orkest
Concertgebouworkest
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Promenade Orkest
Phion
Nederlands Studenten Orkest
Nationaal Jeugd Orkest
Stichting Koorbegeleidingen
VU-orkest
Radio Filharmonisch Orkest
De Nationale Reisopera

Divers
Luc Steeno Forever
Frank Boeijen
De Volharding
Big Band Moonlight
Montezuma's Revenge


Artilla-boekingsbureau voor coverbands en feestbands
Dit bureau is gespecialiseerd in coverbands, feestbands, tribute bands en acts voor elke gelegenheid en elk budget. Er zijn ruim 200 verschillende bands en acts in allerlei verschillende stijlen aangesloten bij Artilla. Het bureau heeft ruime ervaring in het boeken van coverbands in binnen- en buitenland voor cafe, zaal en festival. Maar ook voor bruiloft, receptie en bedrijfsfeest kan men hier terecht.

Slagerij Van Kampen
Intermezzo
Stef Bos
Orkest van de Koninklijke Luchtmacht
Thť Lau
Golden Earring
Dutch Swing College Band
Robert Long
Orkater


Divers
Mayke & Matthijs
Info over het cello-piano duo Mayke Rademakers en Matthijs Verschoor. Concertagenda, opnamen enz.

Alles over Opera
Hier vindt u werkelijk alles over opera: componisten, opera's, muziektermen, uitvoeringen en nog veel meer.


Matthijs Verschoor, piano
Info over de concerten, cd's, masterclasses etc. van de pianist Matthijs Verschoor.

Online gitaarles
Een groep gitaarleerkrachten heeft een prachtige site gemaakt waarmee de bezoeker online gitaarles krijgt. Genomineerd voor 'Site van het Jaar 2004'.


Divers
Nurtr
Post Rock Improvisatie.

5000 online videoclips
De site waar je gratis online videoclips kunt bekijken, top 40 clips, diverse ringtones en biografieŽn van je favoriete artiest.

Homerecording.be
Community voor muzikanten die onafhankelijk hun eigen muziek produceren in een homestudio. Nederlandstalige info over geluidstechnieken, audio-gear nieuws, freeware audio-tools, een forum en links naar al wat met homerecording verband houdt.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?
Google

Divers
Festival Oude Muziek Festival Oude Muziek
Ruim honderd concerten door tientallen topensembles en meer dan vijftigduizend bezoekers maken van Utrecht een bruisende muziekstad!


Oldambtster Muziekfestival
Muziekfestival in Oost-Groningen op het platteland. Van klassiek tot flamenco, slasa en jazz met ieder jaar weer veel bekende artiesten.
Lees verder op onze Evenementenagenda

Muziekstudio Mediasaloon
Professionele muziekstudio voor bands, commercials, jingles, game-muziek, maar ook voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Gitaar Akkoorden Zoeker
Hier vindt u alle gitaarakkoorden met hun grepen.

Elzenier experimentele muziek
De Elzenier Studio is een digitale studio speciaal opgezet voor het creŽren van experimentele muziek. In diverse projecten wordt door verscheidene mensen geŽxperimenteerd met de nieuwste technieken op het gebied van geluidsopwekking. Dit wordt gecombineerd met de meer gebruikelijke manieren van geluidsopwekking in combinatie met traditionele muziekinstrumenten o.l.v. Alex Elzer

Gratis bladmuziek
Jean-Luc Bertel, Belgisch componist, stelt zijn werk voor.

Organisatie Oude Muziek
organiseert sinds 1982 concerten met repertoire vanaf het begin van de Middeleeuwen tot in de 19e eeuw. Hierbij wordt uitgebreid gebruik gemaakt van de meest recente inzichten in de historische uitvoeringspraktijk.

Vrouw en Muziek
De Stichting Vrouw en Muziek is een landelijke organisatie voor componisten, musici, musicologen en belangstellenden. Zij wil met haar activiteiten de aandacht vestigen op het scheppend aandeel van vrouwen in de muziek, in heden en verleden, in oosten en westen.

Eusebiuskring
Eusebiuskring.nl
Stichting Eusebiuskring is opgericht in 1994 met als doel het publiek op een intensieve wijze met muziek in contact te brengen. Zij streeft deze doelstelling na niet alleen door het organiseren van bijzondere concerten maar ook door middel van voordrachten, openbare lessen en toelichtingen op concerten. Stichting Eusebiuskring organiseert concertseries in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Schubert.nl
De Schubert Stichting stelt zich ten doel om de bestudering en uitvoering van Schuberts muziek te bevorderen. Schubert StichtingDaartoe presenteert de stichting zich vanaf 1995 aan het publiek met de tweejaarlijkse Schubert Masterclass voor professionele duoís Zang en Piano, alsmede met concerten en lezingen. De stichting verstrekt door middel van de Schubert Nieuwsbrief informatie aan de Vrienden van de Schubert Stichting en aan overige relaties.

De Nederlandse Muzieksite
Nieuws, festivals, bandpagina's, muzikantenbank etc.

JazzOrkesten.nl
Overzicht van jazzorkesten in Nederland. Vanuit deze pagina is het mogelijk een orkest te zoeken op alfabet of op provincie.