Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Overijssel
ALMELO

Poppies Pannenkoekenboot

Poppies Pannenkoekenboot De pannenkoekenboot is een klipper uit 1908. In 1979 is de boot grondig verbouwd. In 1996 is de boot gekocht en in dat zelfde jaar van Steenwijk naar Almelo gevaren. Daar is hij eigenhandig verbouwd tot pannenkoekenrestaurant en in 1997 werden de deuren geopend. De pannenkoekenboot is sindsdien een begrip in Almelo. Nu in 2016 gooien we het anker uit en waait er een frisse wind tussen de masten. Poppies Pannenkoekenboot is aangemeerd. We wensen je een fijne beleving.
AMBT-DELDEN

De Pannenkoekerie

De Pannenkoekerie 120 soorten pannenkoeken waaronder hartig, zoet, kinderpannenkoeken en een speciale vegetarische kaart. We hebben iedere maand een speciale maandpannenkoek of een seizoensgebonden pannenkoek b.v. verse asperges met gegrilde beenham of in het Wildseizoen onze Jacht pannenkoek.
Natuurlijk zijn wij trots op onze pannenkoeken, maar u bent ook welkom als u alleen een kopje koffie wilt komen drinken en als u wilt serveren wij daarbij lekker warm appelgebak of een echte Twentse krentewegge.
DENEKAMP

Bolle Jan

Bollejan Een willekeurige recensie op Facebook: "Wij komen er al zooooo verschrikkelijk lang als we in de buurt zijn. Eerst toen onze meiden klein waren en nu ze groot zijn, komen onze kleinzonen ook mee. Altijd vriendelijk personeel. Je kunt rustig natafelen. Altijd weer een warme ervaring!"
ENSCHEDE

Le Pompidou

Le Pompidou Een gezellig familie restaurant in het prachtige Wesselerbrinkpark gelegen in Enschede-Zuid. Kom Bij ons genieten van een heerlijke pannenkoek, flensjes of een overheerlijke spies. Lekker met het gezin uit eten of met een zakenrelatie een vorkje prikken, bij Le Pompidou kan het allemaal. Kom bij ons lekkker op het terras van de zon genieten met een kop koffie en een stuk gebak. Met de (klein)kinderen op stap? Wij zijn gelegen naast de kinderboederij waar ook een speeltuin bij zit.
GIETHOORN

De Witte Hoeve

De Witte Hoeve Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtige natuur. In dit unieke dorpje ligt de in stijl verbouwde boerderij De Witte Hoeve.
Wij zijn een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenrestaurant met een eigentijdse uitstraling, waarbij er meer geboden wordt dan pannenkoeken alléén.
HAAKSBERGEN

Pannenkoekenhuis Haaksbergen

Pannenkoekenhuis Haaksbergen Mister Pancake is gevestigd in de kerk van het voormalige klooster Dolphia, waardoor het pannenkoekenhuis een zeer authentieke uitstraling heeft. Voor de kinderen is er buiten een ruime speelplaats waar ze zich voor en na het eten kunnen vermaken.
HARDENBERG

De Rheezerbelten

Rheezerbelten Beleef onze unieke locatie aan de rand van Hardenberg in het bos temidden van het Vechtdal Overijssel. Omgeven door een prachtige natuur, voortdurend veranderd, seizoenen, elementen. Genieten van al het goede van het leven.
HELLENDOORN

Pannenkoekenhuus Marle

Pannenkoekenhuus Marle Pannenkoekenhuus Marle (Hellendoorn) in Twente Overijssel; speeltuin, blikkenmuseum, vergaderen, arrangementen, pannenkoeken, kinderkaart...
BORNE, LETTELE EN OLST

Pannenkoekhuis Borne, Lettele, Olst

Pannenkoekhuis ít Pannekoekhuis is ontstaan als familiebedrijf. Met de vestigingen Borne, Lettele, Olst en Schaarsbergen. Samen delen we meer dan 100 jaar ervaring in het bakken van heerlijke pannenkoeken en wisselen we de heerlijkste recepten met elkaar uit.
Zwolle

Pannenkoekschip Zwolle

Pannenkoekschip Zwolle Gezellig, lekker en sfeervol uiteten? Welkom aan boord op 't Pannenkoekschip!
Valide CSS!