Inhoud:
  HOME
  Valentijnsdag
  Halloween
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  Love Calculator
  Vlaggen van de wereld
  (Voor-)lezen
  Kleurplaten
  Pokémon
  Nederlandquiz
  Landenquiz
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes
  Seksuele voorlichting
  Voor je ouders 
is een initiatief van
w
Voor ouders
lilaland.jpg - 2,96 kb Een wereld die je zelf kan maken
Li La Land is een nieuwe Nederlandse methode voor spelend leren in de 21ste eeuw.
In de avonturen van Li La Land mogen de kinderen meespelen en zélf aan de slag: samen proberen, verkennen en experimenten! Super leuk én leerzaam.


Veilig internetten Hoe stel ik ouderlijk toezicht in op de computer?
Je kunt bepalen hoe je kind de computer mag gebruiken door ouderlijk toezicht in te stellen. Zo kun je de toegang tot bepaalde websites blokkeren of aangeven dat je kind alleen de website van het Jeugdjournaal, Klokhuis en Willem Wever kan bezoeken.

Ouders Online
De grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders (en toekomstige ouders) van baby's tot en met pubers. Maandelijks meer dan 140.000 verschillende bezoekers, die samen ruim 5 miljoen pagina's opvragen en 20.000 berichten op het Forum plaatsten. Wekelijks nieuwe artikelen, gratis e-nieuwsbrief.

OuderAlleen
Op OuderAlleen wisselen alleenstaande ouders ervaringen uit over het alleenstaand ouderschap, echtscheiding, alimentatie, co-ouderschap, rouwverwerking, opvoeding, etcetera. Er worden afspraken gemaakt over vakanties, uitjes met de kinderen en avondjes stappen. Er is een advertentierubriek voor (contact-)advertenties, een drukbezochte chatbox, en er zijn besloten clubs.

Zappelin voor ouders

Op deze Z@ppouder-site vindt u allerlei informatie rondom media & kinderen. U kunt in het forum gedachten en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Spelletjesplein
Educatieve spelletjes voor de allerjongsten.

Stichting Vakantiekind
Stichting Vakantiekind is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om kinderen uit sociaal minder draagkrachtige gezinnen toch de mogelijkheid te bieden op vakantie te kunnen.

Jantje Beton
Jantje Beton staat op de bres voor kinderen in Nederland. Het maak niet uit waar je woont of hoe je eruit ziet. Jantje Beton wil dat elk kind een prettig leven heeft. Kinderen hebben de ruimte nodig, letterlijk en figuurlijk, om zich goed te kunnen ontwikkelen.
w
Google.nl

Voor ouders
Kids en seksuele voorlichting
'Als pap en jij 'het' gaan doen, mag ik dan kijken?'... Kids en seksuele voorlichting

Waar er voorheen nog geen enkele vraagteken gezet werd bij een opmerking zoals 'jullie hebben in mijn buik gewoond', word ik nu bestookt met heel veel vragen. Denk aan vragen als 'hoe zijn we dan in je buik gekomen?' en 'hoe zijn we eruit gekomen?'. Ze willen...' lees verder


Kinderen en Poëzie Kinderen en Poëzie
SKEP stimuleert het creatief omgaan met taal, met name met behulp van poëzie. Poëzie is overal en het is daarom helemaal niet zo moeilijk kinderen zelf aan het dichten te zetten.


De Kijkwijzer
Met Kijkwijzer kunnen ouders en opvoeders in één oogopslag zien of een televisieprogramma, bioscoopfilm of video schadelijk kan zijn voor kinderen. Op deze website krijgt u uitleg over de pictogrammen en andere informatie.Voorleesverhalen (en véél meer) van Rian Visser


Grappige en herkenbare voorleesverhalen voor peuters, kleuters (en ouders).Melden gebroken link      Disclaimer