Inhoud:
  HOME
  Halloween
  Valentijnsdag
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  (Voor-)lezen
  Televisie
  Kleurplaten
  Pokémon
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes 1
  Leerzaam
  Kleuters/peuters
  Van alles wat 1
  Van alles wat 2
  Van alles wat 3
  Voor je ouders


w
Kerstmis
Wat is kerstmis?
Op 25 december herdenken christenen in de westerse wereld de geboorte van Jezus Christus. (Rooms)katholieken noemen dit feest Kerstmis, protestanten noemen het Kerst(feest). Hoewel Pasen in de kerk een belangrijker feest is, wordt aan het Kerstfeest over de hele wereld heel veel en veel meer aandacht geschonken.

In de landen met een Orthodoxe kerk, wordt Kerstmis op 6 januari gevierd. In de Islam is de geboorte van Jezus Christus ook belangrijk, maar daar wordt het niet gevierd. Lees verder in Kikikids.nl


Kerstmis

Kerst in oud Kampen

De toch al sfeervolle binnenstad van Kampen verandert medio december weer in een openluchttheater tijdens de 21e editie van Kerst in Oud Kampen. Een tweedaags festival dat vorig jaar maar liefst 90.000 bezoekers trok die zich lieten verrassen door de vele acts en optredens in de oude Hanzestad.

w
Gesponsorde links

Kerstmis
Uitgaan voor, tijdens én na de Kerst
Alle evenementen & feesten op een rijtje in onze uitgaansagenda.

Weet wat je viert met kerstmis
Op 25 december vieren christenen de geboorte van Jezus. De naam Kerstmis komt van Christ-mis: de mis (viering) van Jezus Christus. Jezus kwam ruim 2000 jaar geleden ter wereld in een armoedige stal in het plaatsje Betlehem.
141 Gratis afbeeldingen van Kerst Kinderen
heb je afbeeldingen over Kerstmis nodig? Hier vind je er een heleboel!

Kerst met kinderen: heel veel inspiratie
Op deze pagina vind je heel veel ideeën voor een leuke kerst met kinderen. Tips om te knutselen, voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, filmtips, tips voor TV en YouTube, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.
Melden gebroken link      Disclaimer