Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact


 
Mode
Nicolien Fiere Ontwerper & Stylist
Nicolien Fiere ontwerpt -onder eigen label- verrassende en unieke dameskleding. In haar winkel, die overigens ook als atelier dient, presenteert zij ieder jaar een voorjaars- en najaarscollectie. Naast deze veelzijdige collectie worden er wekelijks nieuwe items toegevoegd en werkt zij tevens in opdracht. Op de website vindt u een overzicht van haar ontwerpen.


idgeenbrooke.nl Ridge en Brooke
De site van Ridge en Brooke stylisten en modeontwerpers met prachtige couture maar ook maatkleding tegen confectieprijzen, gratis modeadviezen en visagisten, fotografen en stylisten die kleding voor u inkopen of uw bestaande kleding "reanimeren".
Hans Noordstrand
Hans Noordstrand, modeontwerper
In de luwte van het prachtige zuidoost Friese platteland, verscholen tussen het groen, ligt het mode-paradijsje van Hans Noordstrand.
"Er gebeurt veel in het Noorden, alleen weet de rest van Nederland dat nog niet". Overigens komt het merendeel van zijn creaties terecht bij de high society, "maar ik kleed ook de "gewone" man. Mijn kleding wordt tot in Japan gedragen. Mode is een pure passie, het zit mij in de genen".
(Citaten uit: Nieuws voor de Modebranche)

Nieuwe0ntwerpers.nl Nieuwe Ontwerpers
In maart 2000 is de Stichting Promotie Nieuwe Ontwerpers opgericht. Er is een concept bedacht waardoor nieuwe ontwerpers m/v zonder hoge investeringen hun collectie kunnen presenteren en verkopen aan particulieren en/of detaillisten. Nieuwe Ontwerpers.nl steunt en stimuleert de professionele ontwikkeling. De stichting zorgt voor de exploitatie van de winkel. Belangrijkste doelstelling is het modetalent in Nederland te ondersteunen bij hun eerste stappen in het cultureel ondernemerschap.


Mode
FashionUnited
FashionUnited is het platform voor de mode. Hier vind je naast het laatste modenieuws alle modesites overzichtelijk gerangschikt. Ook vind je de CarriereBank voor de mode en een aparte bedrijvensectie met modevakblad voor zij die werken in de mode.

Gesponsorde linksMelden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden