Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies

Mode
Nicolien Fiere Ontwerper & Stylist
Nicolien Fiere ontwerpt -onder eigen label- verrassende en unieke dameskleding. In haar winkel, die overigens ook als atelier dient, presenteert zij ieder jaar een voorjaars- en najaarscollectie. Naast deze veelzijdige collectie worden er wekelijks nieuwe items toegevoegd en werkt zij tevens in opdracht. Op de website vindt u een overzicht van haar ontwerpen.

FashionUnited
FashionUnited is het platform voor de mode. Hier vind je naast het laatste modenieuws alle modesites overzichtelijk gerangschikt. Ook vind je de CarriereBank voor de mode en een aparte bedrijvensectie met modevakblad voor zij die werken in de mode.
Modeontwerper worden
modeontwerper
Er is niet een bepaalde opleiding vereist om een succesvolle modeontwerper te worden, maar dat betekent niet dat het makkelijk is. Om modeontwerper te worden, moet je goed kunnen tekenen, naaien en ontwerpen, heb je kennis nodig van de mode-industrie en een groot doorzettingsvermogen. Ook heb je een eigen portfolio nodig en een goed zakelijk inzicht.


Nieuwe0ntwerpers.nl Nieuwe Ontwerpers
In maart 2000 is de Stichting Promotie Nieuwe Ontwerpers opgericht. Er is een concept bedacht waardoor nieuwe ontwerpers m/v zonder hoge investeringen hun collectie kunnen presenteren en verkopen aan particulieren en/of detaillisten. Nieuwe Ontwerpers.nl steunt en stimuleert de professionele ontwikkeling. De stichting zorgt voor de exploitatie van de winkel. Belangrijkste doelstelling is het modetalent in Nederland te ondersteunen bij hun eerste stappen in het cultureel ondernemerschap.

Nieuws van Textilia.nl
    Gesponsorde links

    Nieuws van Fashon United

    Melden gebroken link      Disclaimer