Overzicht & nieuws
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

 
Nierziekten
Symptomen van nierpijn en nierprobleme Symptomen van nierpijn en nierproblemen

Herken pijn aan de nieren op tijd, het kan zich uiten in hevige en stekende pijn. De symptomen van nierpijn zijn niet altijd even duidelijk te merken, ben daarom extra alert en raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Nierproblemen dienen op tijd aangepakt te worden zodat de klachten verminderen. Lees daarom meer over de belangrijke symptomen van nierproblemen zodat jij weet hoe je nierpijn en nierproblemen kunt herkennen.
Bij Infobron.nl kun je meer informatie vinden over de symptomen van nierpijn en nierproblemen.

Nierstichting Nierstichting
De Nierstichting zet zich in voor een optimale medische behandeling en maximale kwaliteit van leven voor iedere nierpatiënt in Nederland.

Zwangerschap bij chronische nierschade
Met medische begeleiding kan een zwangerschap goed verlopen bij een vrouw met chronische nierschade. De kans op problemen tijdens de zwangerschap (complicaties) is wel groter.
lees verder...Nierziekten en dialyse
Er zijn vele soorten nierziekten. Maar ook zieke nieren functioneren vaak nog voldoende om het bloed te blijven zuiveren. Als de nieren nog maar zo'n 20% van hun oorspronkelijke capaciteit over hebben, ontstaan er ernstige medische problemen. Bij verdere teruggang moét het bloed kunstmatig gezuiverd worden door middel van dialyse.

Vakantie en dialyse
Wilt u naar een echte Vakantiedialyse in Nederland of Europa? Een centrum waar u echt een vakantiegevoel krijgt? Vakantiedialyse heeft ze voor u bijeengebracht.

Nierpatiëntenvereniging Nederland
De Nierpatiëntenvereniging Nederland is een vereniging voor en door mensen met een gestoorde nierfunctie of mensen die een niertransplantatie hebben ondergaan. De vereniging werkt voor patiënten, voor hun ouders en voor hun partners. Daarnaast geeft de Nierpatiëntenvereniging LVD ondersteuning aan zelfstandige, regionale dialyseverenigingen.

Google

Nierziekten
Dialysecentrum Ravenstein
Dialysecentrum Ravenstein Dialyseren in Ravenstein staat voor dialyseren in een comfortabele en huiselijke omgeving gecombineerd met deskundige zorg. Tijdens de dialyse kunt u doen waar u op dat moment behoefte aan heeft. Wilt u het internet op of wilt u naar uw favoriete TV programma kijken? Elke dialyseplaats heeft zijn eigen voorzieningen. Heeft u gewoon behoefte aan wat rust? Geniet dan van de mooie omgeving van ons dialysecentrum. Voor dialyse bent u bij Dialysecentrum Ravenstein in goede handen.

Nieren.nl Nieren.nl
Vind betrouwbare informatie over leven met nierschade. En ontmoet mensen zoals jij in een veilige omgeving.

Nierpatiënten Vereniging Solidair (NVS)
Hoe neem je een goede beslissing, bijvoorbeeld welke vorm van dialyse past het beste bij mij? De keuzemogelijkheden worden steeds uitgebreider. Hoe ga je op de juiste manier met je medicijnen om? Waar moet je bij het dieet op letten?

Mijn Eigen Koers
Ruim 40.000 Nederlanders hebben een nierziekte. Voor deze ingrijpende aandoening bestaan verschillende behandelvormen. Maar welke is de juiste? Deze site helpt je bij het vinden van de behandeling tegen nierfalen die het best bij jouw leven past. Je vindt hier informatie over alle behandelopties, tips en ervaringen van medische professionals, lotgenoten en familieleden van nierpatiënten, en een test die je op weg helpt bij de keuze van een behandeling tegen nierfalen. Zo kun je een goede afweging maken en je eigen koers blijven bepalen.

Melden gebroken link      Disclaimer