Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in de provincie Utrecht
AMERONGEN
Bosrestaurant & Pannenkoekenhuis 't Berghuis

Bosrestaurant & Pannenkoekenhuis 't Berghuis

Pannenkoeken zijn onze specialiteit. Ze smaken ook erg lekker in de zon, op het terras met zicht op de grote speeltuin. Ook voor een heerlijke lunch kunt u bij ons terecht.
Naast 't Berghuis staat de Bergschuur. Deze authentieke tabaksschuur biedt plaats aan 60 tot 150 gasten.
AMERSFOORT
Pannekoekenhuis kabouterhut

Pannekoekenhuis De Kabouterhut

Pannenkoekenhuis De Kabouterhut is al sinds 7 juni 1982 een begrip in Amersfoort en omstreken. Onze op ambachtelijke wijze bereide pannenkoeken worden in Amersfoort en ver daarbuiten gewaardeerd door onze gasten. In ons pannenkoekenhuis staan voornamelijk onze kleine gasten centraal, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom.
AMERSFOORT
Pannenkoekrestaurant De Potsenmaeker

Pannenkoekrestaurant De Potsenmaeker

Pannekoekenhuys Den Potsenmaeker is een nostalgisch pannenkoekenhuis op een prachtige locatie aan de beschutte Groenmarkt in het hartje van Amersfoort. De receptuur van de pannenkoeken is nog traditioneel en worden al sinds 1979 'ouderwets' met de hand gebakken. Het is een perfecte plek om voor een eerlijke prijs overheerlijke pannenkoeken te eten.
DOORN

Pannenkoeken- & Poffertjesrestaurant De Wensput

Pannenkoeken- & Poffertjesrestaurant De Wensput Aan de rand van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, tussen Driebergen en Doorn ligt ons restaurant De Wensput. Naast een ruime keuze aan ambachtelijk gemaakte pannenkoeken en poffertjes, bieden wij ook verschillende andere gerechten aan.
HOOGLAND
In den Gloeiende Gerrit

In den Gloeiende Gerrit

Volgens de lokale verhalen ademt 'In den Gloeiende Gerrit' al 100 jaar horeca. Waar de boerderij vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk, werd deze later ingeruild voor de horeca. Decennia lang heeft de Gloeiende Gerrit dienst gedaan als partijenboerderij. Ook als eetcafé en een heuse dancing heeft de boerderij een bijdrage geleverd aan alle verhalen van de lokale bevolking.
Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten onze gasten van heinde en ver onze boerederij in 'hartje Hoogland' te vinden.
IJSSELSTEIN
restaurant Pannenkoeken-Midgetgolf De Roozeboom

Restaurant Pannenkoeken-Midgetgolf De Roozeboom

Ons restaurant Pannenkoeken-Midgetgolf De Roozeboom is gelegen in IJsselstein (UT). Sinds de opening in 1999 bakken wij onze pannenkoeken in gietijzeren pannen, met korenmolenmeel en vele verse producten uit de provincie Utrecht. Ons pannenkoekenbeslag is verder gemaakt van halfvolle melk, verse scharreleieren en nog enkele geheime ingrediënten die onze pannenkoeken uniek laten smaken. Zo mooi bruin worden ze door het bakken in de plantaardige olie.
LAGE VUURSCHE
Het Buitengewoon De Bosrand

Buitengewoon De Bosrand

Ons restaurant in Lage Vuursche, aan de rand van het bos, is compleet vernieuwd en fantastisch verfijnd. Daarom noemen wij het voortaan: BUITENGEWOON DE BOSRAND. De ideale ontmoetingsplek voor iedereen die even wil bijkomen, wandelen, fietsen of vergaderen in hartje natuur! Op het menu staan heerlijke gerechten, vriendelijkheid en een warm welkom-thuis gevoel. Kom je ook?
LAGE VUURSCHE
De Vuursche Boer

De Vuursche Boer

Een wandeling of fietstocht door de prachtige bossen van Lage Vuursche is niet compleet zonder een bezoek aan ons beroemde Pannenkoekenhuis.
De Vuursche Boer is al meer dan 50 jaar een begrip als het om pannenkoeken gaat.
Onze specialiteit is de op ambachtelijke wijze gebakken pannenkoek, waar velen voor u hun vingers bij hebben afgelikt.
LAGE VUURSCHE
Familierestaurant 't Jagershuis

Familierestaurant 't Jagershuis

Stelt u zich eens voor... Na een stevige wandeling langs kasteel Drakensteyn, een fietstocht door het prachtige bos, een tocht met de huifkar, een bezoek aan de midgetgolfbaan, ziet u een ouderwets pand staan.
Begin 2017 is ons tuinterras, aan de achterzijde van Familierestaurant 't Jagershuis, heringericht en is er een prachtige natuurspeeltuin aangelegd, een lang gekoesterde wens van velen, die nu eindelijk werkelijkheid is geworden.
LAGE VUURSCHE
Het Vuursche Bos

Het Vuursche Bos

Uit is thuis, na een heerlijke boswandeling of een sportieve fietstocht even lekker bijkomen in een gemoedelijke en huiselijke sfeer.
Het Vuursche Bos het zusterrestaurant van De Vuursche Boer, is al meer dan vijftig jaar een begrip als het om ambachtelijke pannenkoeken gaat.
Wij beschikken over een prachtige koperen poffertjesplaat en laten u graag kennis maken met de meest verrassende poffertjes combinaties. Al onze poffertjes en pannenkoeken worden gebakken in Soja-Olie.
Meer pannenkoekenhuizen in Utrecht:
LeersumJanssen Pannenkoekenhuis
LeusdenPannekoekboerderij De Hakhorst
NieuwegeinBoerderij De Middenhof
RhenenPannenkoekenhuis de Grebbeberg
SoestPannenkoekenboerderij De Smickel
UtrechtPannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder
WoudenbergPannenkoekenhuis Bergzicht
ZeistJagershuys
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer