Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Drenthe
AALDEN

't Hoes van Hol-An

't Hoes van Hol-An In onze Oud-Saksische stijl gebouwde pannenkoekboerderij, smaakt de echte Drentse pannenkoek veel lekkerder dan thuis aan de keukentafel. De boerderij bestaat al sinds 1668 en heeft in de eeuwen alleen maar aan charme gewonnen. Je waant je weer even in het Drenthe van weleer.
BORGER

De Deugniet

De Deugniet Welkom in de Piratenherberg van Kapitein Deugniet. In deze ruimte eten we alleen de heerlijkste Pannenkoeken en als er nog ruimte is een heerlijk toetje. Deze Pannenkoeken worden gebakken door de scheepskok in het Kombuis. Verderop in de Haven ligt Kapitein Deugniet's piratenschip voor anker. Voor en na de maaltijd kunnen jullie spelen op zijn schip, maar pas op voor de bemanning.
DWINGELOO

Bospub De Boerdennen

De Bospub Bospub de Boerdennen ligt in het Nationaal Park 'Het Dwingelderveld'. Dit mooie plekje herbergt een prachtige zomertuin met amfitheater en gratis midgetgolf voor onze bezoekers.
In onze bospub kijkt u uw ogen uit. U kunt hier genieten van een ambachtelijke pannenkoek maar ook van een lekker broodje, dagspecial, salade of appelgebak met koffie.
DWINGELOO

De Zaagkoele

De Zaagkoele De Zaagkoele is een sfeervol restaurant. Een gelegenheid waar u even kunt bijkomen van een drukke dag. Waar u kunt ontspannen in een unieke sfeer. Waar u voortreffelijk eet. Waar u zich thuis voelt.
ELP

De Strohoed

De Strohoed Kom genieten van oudhollandse pannenkoeken bij pannenkoekenrestaurant De Strohoed in Elp, Drenthe. Onze keuken kan voor vrijwel elk speciaal dieet pannenkoeken bereiden (uitgezonderd pinda-allergie), zodat iedereen aan tafel kan genieten van dit heerlijke oudhollandse gerecht. Zo zijn glutenvrije, melkvrije en eivrije pannenkoeken geen probleem.
GASSELTE

't Maotie

't Maotie Hier kunt u een pannenkoek eten, een à la carte diner gebruiken, genieten van een Drentse koffietafel of een heerlijk buffet. Maar ook voor een kop koffie, High Tea, een receptie of verjaardag en zelfs uw bruiloftsfeest bent u bij Restaurant 't Maotie aan het juiste adres.
GASTEREN

Pannenkoekenboerderij Brinkzicht

Brinkzicht Brinkzicht is een sfeervol familiebedrijf in een prachtige authentieke Drentse boerderij met als specialiteit pannenkoeken volgens traditioneel recept en gebakken met de lekkerste ingrediënten. Vanaf restaurant Brinkzicht kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken door de schitterende omgeving.
MEPPEL

Het Pannenkoekenschip

Het Pannenkoekenschip Het Pannenkoekenschip ligt weer in het water aan de Stoombootkade in Meppel! We bakken onze pannenkoeken met meel van de molen om de hoek! Samen met Molen de Weert bakken wij de lekkerste pannenkoeken voor jong en oud. Kom je binnenkort proeven?
ODOORN

De Snoepert

De Snoepert De sfeervolle restaurantzaal, bestaande uit 'de Deel', de hoger gelegen hooizolder en 'de Paardenstal', biedt plaats aan 200 personen. Ook kunt u met lekker weer genieten op ons grote terras voor of achter tussen het groen en met een uitgestrekte horizon. Kom volledig tot rust onder de Drentse zon.
RUINEN

Restaurant Luning

Luning Luning's Restaurant Tapascafe & pannenkoekenboerderij 't Achterhuus; drie horeca-disciplines, gelegen aan de gezellige Brink van Ruinen.
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer