Inhoud:
  HOME
  Valentijnsdag
  Halloween
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  Love Calculator
  Vlaggen van de wereld
  (Voor-)lezen
  Kleurplaten
  Pokémon
  Nederlandquiz
  Landenquiz
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes
  Seksuele voorlichting
  Voor je oudersis een initiatief van 
w
KIDS! Leerzaam
WikiWeet
Wikiweet is een encyclopedie geschreven voor en door kinderen tussen de 8 en de 16 jaar, daardoor valt alle inhoud precies in wat hun intresseerd en is het geschreven in hun taal die ze begrijpen.


Proefjes voor kinderen
Is scheikunde moeilijk? Zijn natuurkunde en biologie saai? Nee, kinderen vanaf 8 jaar kunnen eenvoudig zelf proefjes doen op proefjes.nl. Het doel hiervan is kinderen op een leuke manier kennis laten maken met natuurwetenschappen.

Rekensommen oefenen
Hier kun je online rekensommen oefenen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, cijfferreeksen.


Welkom op de site Politiek4Kids over politiek speciaal voor kids tussen de 8 en 15 jaar. Politiek saai? Nee hoor... lees maar.Jeugdbieb

Hier zijn links te vinden naar informatieve sites die voor kinderen bruikbaar en interessant of zomaar alleen leuk zijn.

Basislink
Basislink is een startpunt met veel sites om internetlessen te maken, reken- en taalspelletjes te doen of om werkstukken en spreekbeurten voor te bereiden.

Maak je eigen internetpagina
Droom je van een eigen website? Hier leer je er een te maken.

Internetcursus voor kinderen
Hier vertelt Steffie op een duidelijke manier hoe Internet werkt en wat je er allemaal mee kunt doen: surfen, chatten, mailen enzovoort.

Dinosaurus.nl
Dinosaurus.nl is een site met diverse onderdelen zoals: kleurplaten, wallpapers, strips etc.

Strips leren tekenen
Hier kun je leren strips te tekenen op de makkelijkste manier maar je kunt er ook creaties van anderen bekijken.

w
Gesponsorde links

Nog meer leerzaam

De Kinderconsument bemoeit zich met alles wat kinderen kunnen kopen. Kinderen als consument zijn allang door de commercie ontdekt, nu is het tijd om naar kinderen zelf te luisteren. De Kinderconsument zorgt daarvoor. Samen met kinderen zelf.

Encyclopedoe Encyclopedoe
De Encyclopedoe heeft duizenden links naar proefjes en andere activiteiten op het gebied van wetenschap en techniek. De links zijn ingedeeld in 590 onderwerpen.
Iedere maand komen er 300 links bij.

Dokters van de Wereld
Op deze site vind je antwoorden op vragen als: wat is een kindsoldaat, waarom zijn er vluchtelingen, hoe kunnen we helpen etc. Echt de moeite waard om hier eens te gaan kijken.

Reken Maar
Rekenen kan best leuk zijn. Kijk maar eens op deze nieuwe website. Echt héél leuk!

Sterrenkids
Wil jij alles weten over Zon, Maan, planeten, sterren, ruimtevaart, aliens, ufo's, en ga zo maar door, dan ben je hier aan het goede adres. Ook voor volwassen kids!

Bekijk de sterren en planeten
Hier kun je het gratis programma Sterrenhemel downloaden.
De Sterrenhemel toont de sterrenhemel alsof je door een vensterraam kijkt. Je kunt dat raam in iedere gewenste windrichting draaien en overal op aarde neerzetten. Hierdoor is het eenvoudig om de naam van een ster of planeet te vinden.


Melden gebroken link      Disclaimer