Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      

Architectuur

Direct naar:

  Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies

Arch-Lokaal.nl

Gesponsord
BNI
De BNI is de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de interieurarchitectuur in de breedste zin. De BNI ondersteunt interieurarchitecten bij hun beroepsuitoefening.

BNA
De BNA, voluit de Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten BNA, is de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten. Doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.

Dag Van De Architectuur
Tijdens de Dag van de Architectuur ervaar je nieuwe architectuur, onontdekte plekken en unieke rondleidingen.

Architectuur

Lab32 architecten
Architectenbureau voor moderne eigentijdse architectuur

Het Nieuwe Instituut
Het publieke programma van Het Nieuwe Instituut krijgt gestalte in het Museum voor Architectuur, Design en Digitale cultuur. Het museum kijkt naar de ontworpen wereld, en hoe die door nieuwe technologie, nieuwe denkbeelden en verschuivende sociale prioriteiten voortdurend verandert.

Interieuradvies
BERNS Interieur-architectuur is een ontwerpbureau dat zich bezig houdt met ontwerpen en creëren van ruimten voor zowel particulieren als bedrijven.

Architectuur Lokaal
Architectuur Lokaal is het onafhankelijke landelijke kennis- en informatiecentrum voor cultureel opdrachtgeverschap. De stichting Architectuur Lokaal werd in 1993 opgericht naar aanleiding van de architectuurnota Ruimte voor Architectuur, en is opgenomen in de architectuurnota Ontwerpen aan Nederland (2001) en in de cultuurnota Cultuur als Confrontatie (2001).

Binnenhuisarchitectuur

De Architect
Bij de Architect, het meest toonaangevende architectuurplatform, vind je verdieping en inspiratie op het gebied van architectuur, stedenbouw en interieur. Bovendien bieden we je de gelegenheid je netwerk gericht te vergroten en in contact te komen met potentiële opdrachtgevers.
Op het platform van de Architect bijzondere projecten uit binnen- en buitenland, zeer veel afbeeldingen en illustraties, relevante trends en ontwikkelingen.

Architectenweb.nl

Gesponsord


Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024