Inhoud:
  HOME
  Halloween
  Valentijnsdag
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  (Voor-)lezen
  Televisie
  Kleurplaten
  Pokémon
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes 1
  Leerzaam
  Kleuters/peuters
  Van alles wat 1
  Van alles wat 2
  Van alles wat 3
  Voor je ouders


w
Valentijnsdag
Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Valentijnsdag
Knutselen voor Vanentijnsdag
Leuke knutselideeën voor Valentijn! Leuk om met de kinderen te doen..en als je die niet hebt, dan kun je altijd zelf nog wat leuks maken voor degene die je leuk vindt, in plaats van een kaartje sturen.

Spreekbeurten over Valentijnsdag

Knutselen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag
Op Valentijnsdag vertel je iemand dat je hem of haar heel bijzonder vindt. Een klein gebaar is al genoeg. Bekijk onze ideeën om te knutselen.Valentijnsdag WikiKids
14 februari is het altijd Valentijnsdag. Op deze dag kan je een geheime liefde een kaartje sturen of iets leuks geven, bijvoorbeeld een cadeautje of bloemen. Maar je kunt ook een vriend of familielid iets sturen of geven, omdat je blij bent dat je elkaar kent. Op deze dag worden er veel rode rozen gegeven. De rode kleur staat vaak voor de liefde.Valentijnsdag voor kinderen
Knutselidee&ën en spelletjes voor kinderen in de basisschoolleeftijd rondom het thema Valentijnsdag. Hartjes, een graffiti muur en lieve tikspelletjes.

w
Gesponsorde links

Valentijnsdag
Leuk voor kids: Weetjes over Valentijnsdag
Leuk voor kids : boordevol creatieve ideetjes, kleurplaten, wallpapers & online spelletjes.

Kleurplaten voor Valentijnsdag
Een heleboel kleurplaten voor Valentijnsdag!


Omdat ik van je hou
Gedichtjes voor op een kaart, bij de bloemen, bij een fles wijn, of bij dat zorgvuldig uitgekozen cadeautje. Om te zeggen dat je van iemand houdt.

Knutselen voor Valentijnsdag
Hier vind je een heleboel ideeën om te knutselen.Knutselen voor Valentijnsdag
Het is weer bijna Valentijnsdag, een leuke aanleiding om lekker te knutselen met de kids. Ik verzamelde de leukste ideeën voor je!
Melden gebroken link      Disclaimer