Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Friesland
Appelscha
Grand Café & Restaurant Boven Groningen

De Appelsche Hof

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek en niet alleen kinderen smullen. Met wat voor gezelschap u ook bij ons komt, jong of oud, met z'n tweeën of een groter gezelschap. Wij staan garant voor kwaliteit, gastvrijheid en een ruime keuze aan heerlijke pannenkoeken.
ST. ANNAPAROCHIE
De Struverij

Pannenkoekenkerk De Struverij

Kom binnen in de leukste kerk van Friesland, pannenkoekenkerk de Struverij! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor het allerleukste kinderfeestje van het jaar. Om het feest te beginnen gaan we met z'n allen zingen voor de jarige! Daarna proosten we met zijn allen op jouw verjaardag. En dan mag de jarige in de keuken een eigen pannenkoek de lucht in zwaaien! Valt 'ie naast de pan, proberen we het gewoon nog eens!
Heerenveen
Pannenkoekschip De Klipper

Pannenkoekschip De Klipper

Restaurant - pannenkoekschip De Klipper in het centrum van Heerenveen. Goed bereikbaar, gezellige ambiance en uitgebreide menukaart.
JUBBEGA
Pannenkoekboerderij Koppenjan

Pannenkoekboerderij De Koppenjan

In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit ruim 80 hartige én zoete pannenkoeken, voor ieder wat wils. In combi met alle activiteiten is uit eten (met kinderen) één groot feest bij De Koppenjan!
LEEUWARDEN
Pannekoekschip Leeuwarden

Pannekoekschip Leeuwarden

Stap binnen op 't Pannekoekschip in Leeuwarden voor een gezellige avond met en geniet van overheerlijke vers gebakken pannenkoeken.
MARRUM
De Pannenkoektrein

De Pannenkoektrein

Achter het station staat aan perron 1 de Pannekoektrein 'onder stoom' op u te wachten. De imposante Humboldt stoomlocomotief uit 1914 trekt de twee, compleet in stijl gerestaureerde coupérijtuigen uit 1920 waarin zich het pannekoekrestaurant bevindt. De conductrice knipt uw kaartje en verstrekt u de dienstregeling met de heerlijkste pannenkoeken.
BEESTERZWAAG
Baboeshka Pannenkoeken

Baboeshka Pannenkoeken

Als je nu komt voor ambachtelijke pannenkoek met bijvoorbeeld spek of een van onze andere bijzondere "wereldse" pannenkoeken, wij hebben voor ieders wat wils. Ook voor de gene die niet van pannenkoeken houdt. Bekijk de kaart en reserveer om van uw plek zeker te zijn.
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer