Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Friesland
Appelscha

De Appelsche Hof

Grand Café & Restaurant Boven Groningen Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek en niet alleen kinderen smullen. Met wat voor gezelschap u ook bij ons komt, jong of oud, met z'n tweeën of een groter gezelschap. Wij staan garant voor kwaliteit, gastvrijheid en een ruime keuze aan heerlijke pannenkoeken.
ST. ANNAPAROCHIE

Pannenkoekenkerk De Struverij

De Struverij Kom binnen in de leukste kerk van Friesland, pannenkoekenkerk de Struverij! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor het allerleukste kinderfeestje van het jaar. Om het feest te beginnen gaan we met z'n allen zingen voor de jarige! Daarna proosten we met zijn allen op jouw verjaardag. En dan mag de jarige in de keuken een eigen pannenkoek de lucht in zwaaien! Valt 'ie naast de pan, proberen we het gewoon nog eens!
Heerenveen

Pannenkoekschip De Klipper

Pannenkoekschip De Klipper Restaurant - pannenkoekschip De Klipper in het centrum van Heerenveen. Goed bereikbaar, gezellige ambiance en uitgebreide menukaart.
JUBBEGA

Pannenkoekboerderij De Koppenjan

Pannenkoekboerderij Koppenjan In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit ruim 80 hartige én zoete pannenkoeken, voor ieder wat wils. In combi met alle activiteiten is uit eten (met kinderen) één groot feest bij De Koppenjan!
LEEUWARDEN

Pannekoekschip Leeuwarden

Pannekoekschip Leeuwarden Stap binnen op 't Pannekoekschip in Leeuwarden voor een gezellige avond met en geniet van overheerlijke vers gebakken pannenkoeken.
MARRUM

De Pannenkoektrein

De Pannenkoektrein Achter het station staat aan perron 1 de Pannekoektrein 'onder stoom' op u te wachten. De imposante Humboldt stoomlocomotief uit 1914 trekt de twee, compleet in stijl gerestaureerde coupérijtuigen uit 1920 waarin zich het pannekoekrestaurant bevindt. De conductrice knipt uw kaartje en verstrekt u de dienstregeling met de heerlijkste pannenkoeken.
BEESTERZWAAG

Baboeshka Pannenkoeken

Baboeshka Pannenkoeken Als je nu komt voor ambachtelijke pannenkoek met bijvoorbeeld spek of een van onze andere bijzondere "wereldse" pannenkoeken, wij hebben voor ieders wat wils. Ook voor de gene die niet van pannenkoeken houdt. Bekijk de kaart en reserveer om van uw plek zeker te zijn.
Valide CSS!