Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      


Kunstenaars online

Direct naar:

  Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies

Kunstenaars

Kunst in de galerie van Erik Loman
Professioneel kunstenaar Erik Loman. Kleurrijke schilderijen met heldere contrasten, duidelijk vormgegeven met vaart en trefzekere hand. Alle herkenbaar door hun driedimensionele karakter.

Esther van Tilburg
Portretschilder Esther van Tilburg schildert in een dynamische stijl portretten en dierschilderijen in olieverf op (veelal naturel) linnen.

Broekunst
Realistische tekeningen, strip, cartoons, computeranimatie.

Bernard Everaars
Sculpturen, assemblages, wandobjecten, schilderijen, brillenkokers en grafiek.
Atelier Rob de Reus
Op deze site zijn werken van Rob de Reus te bekijken. Er wordt in opdracht geschilderd op doeken, muren, plafonds, etc.

Louis Nagelkerke
Oriëntaal geïnspireerde olieverfschilderijen, pastels en panelen met Indonesië en met name Bali en zijn mystiek en ceremonieën als grote inspiratiebron.

Jacques Tange »
Hier kunt u het werk bekijken, exposities volgen en de galerie bezoeken van deze kunstenaar.
« Kunstatelier Geert Belet
Geert Belet combineert ambachtelijke technieken met hedendaagse vormgeving. Glas, lood, steen en hout zijn de meest voorkomende materialen die hij gebruikt om steeds weer verrassend werk te creëren.

GesponsordCitaat:


Dorine van Laak
Vrolijke, kleurrijke en abstracte kunst van Dorine van Laak-Hendrikx. De kunstenares maakt ook abstracte en figuratieve kunst in opdracht; zowel voor bedrijf als particulier.

Atelier De Groot
Site toont diverse beeldtalen en technieken. Cursus/workshop in eigen atelier. Beelden en portretten in opdracht.

Wim van de Wege paintings
'Prachtige Zeeuwselandschappen in een volledig eigen stijl. De moeite waard.' Aldus Wim van de Wege.


Kunstenaars

Remi Kruizinga
Intuitief beeldhouwen in steen uit Zimbabwe. Lid van de Artist Group, World Art Foundation. Diverse steensoorten qua kleur, tekening en formaat. Verrassende resultaten zowel abstract als figuratief. Ook voor workshops op verschillende locaties in het land.

Ellen de Groot
Portretschilder, olieverf op paneel. In haar eigen stijl, een prachtig drieluik, portretten en realistische schilderijen, geïnspireerd door de Vlaamse Primitieven. Ook portretopdrachten.

Anneke de Vries
In Nationaal Park schildert Anneke de Vries naar de natuur, maar ook portretten, stillevens en schilderijen van huizen, schepen enz. Ook in opdracht.

Peter Bremer
"Ik probeer een beetje te zoeken naar absurditeit in de ordening of wat dat ook mag wezen. Vooral inkttekeningen en aquarellen".


Peter Bergen-henegouwen »
Beelden (brons) en objecten rond thema beweging, de tijd waarin we leven en al of niet bewegen.

Kunstenaars

W. van Stralen
'In mijn atelier werk ik dagelijks. Thema's zijn belangrijk voor mij, ik probeer in mijn schilderijen altijd een bepaalde sfeer te scheppen.
Ik werk graag met olieverf, maar ook gemengde techniek op kinwashi papier.
Exposeren is erg leuk maar vraagt veel van je organisatietalent, daarom is het zo fijn dat ik mijn werk via internet kan tonen.'


Jannie Benthem
"Hier kunt u kennismaken met mijn sculpturen, schilderijen en installaties. Mijn werk is gebaseerd op 'beelden' uit de wereld om mij heen. Dit beeld isoleer ik en plaats ik in een andere context, zodat het beeld losgekoppeld wordt van de oorspronkelijke betekenis. Zo wil ik de gelaagdheid van herinneringen en gebeurtenissen verbeelden".

Nina Roos
Nina Roos (1981) is een jonge, energieke kunstenaar die recentelijk series krachtige beelden heeft gemaakt over de menselijke staat. Ze gebruikt diverse media o.a. schilderen, tekenen, computergraphics en animatie.


Karen Wullings
Karen Wullings (Geboren 1976, te Gouda) studeerde aan de koninklijke kunstacademie te Den Haag (1994-1997) en aan d e academie in Rotterdam (1997-1999). Naast haar vak als autonoom kunstenaar werkt ze ook parttime als grafisch vormgever en illustrator bij een reclame bedrijf. De laatste jaren is haar onderwerp voornamelijk dieren, met in het bijzonder een voorliefde voor koeien.


Yvonne Halfens, beelden
Beelden en installaties met een sterke nadruk op architectuur; het inpakken van de ruimte.Gesponsord


Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024