Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Z-Holland
ALPHEN AAN DEN RIJN

De Schaapskooi

De Schaapskooi Gelegen in het schitterende recreatiegebied Zegersloot vindt u restaurant De Schaapskooi. Een bijzondere locatie voor een bijzondere pannenkoekenboerderij. Omgeven door een mooi wandel- en fietsgebied, direct tegenover de kinderboerderij, in de buurt van de midgetgolfbaan, de speeltuin en vlakbij de Zegerplas serveren wij de heerlijkste, ambachtelijk gebakken pannenkoeken.
BARENDRECHT
Pannenkoekenhuis Oude Maas

Pannenkoekenhuis Oude Maas

Een prachtige boswandeling maken in het Amsterdamse Bos en dan heerlijk pannenkoeken eten bij Boerderij Meerzicht of juist een vlotte maaltijd in de lunchpauze van het werk. Een ding is zeker, die twee dingen horen gewoon bij elkaar; de prachtige natuur en zo'n overheerlijke pannenkoek.
Bleiswijk
Pannenkoe

Pannenkoe

Onze ambachtelijke pannenkoeken, ons uitgebreide menu en warme interieur vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Behalve zoete en hartige pannenkoeken hebben wij ook poffertjes, de pannenkoeken van de maand, soepen en heerlijke vleesgerechten.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Schollebos

Schollebos

Pannenkoek- Petit Restaurant Schollebos biedt haar talrijke bezoekers een heerlijke keuze aan van meer dan 40 verschillende smaken pannenkoeken! Binnen de regio zijn wij al jarenlang bekend als een zeer gastvrij Pannenkoekenhuis!
Eenmaal binnengekomen, komt u via de hal in ons gezellige restaurant. Aan uw rechterzijde ziet u de bar en daarachter zijn koks werkzaam in onze open keuken.
DELFT
Oma Toos

Oma Toos

Bij Oma Toos bent u op het juiste adres voor overheerlijke pannenkoeken en unieke lunch en diner gerechten. Oma Toos bevindt zich op een prachtige locatie tegenover de Scheveningse haven. Voor heerlijke pannenkoeken Delft bent u bij Oma Toos op het juiste adres met een prachtig uitzicht.
DEN HAAG
Paviljoen Malieveld

Paviljoen Malieveld

Paviljoen Malieveld staat sinds 1941 op het Haagse Malieveld en is in Den Haag en ver daarbuiten bekend om zijn overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en Oud-Hollandse wafels.
DORDRECHT
Pim's Poffertjes en Pannenkoeken

Pim's Poffertjes en Pannenkoeken

Voor jong en oud is Pim's Poffertjes & Pannekoekenhuis een gezellig, lekker en betaalbaar adres. U kunt er lekker genieten van overheerlijke pannenkoeken, poffertjes, flensjes, wafels en andere gerechten.
GOUDA
Pannenkoe

Pannenkoe

Kom langs in het oudste Pannenkoekenrestaurant van Nederland! Pannenkoe Gouda is te vinden in een 150 jaar oud pand, wat ongekende authentieke gezelligheid met zich mee brengt. Vanuit het hele restaurant heeft u zicht op de kok die op ambachtelijke wijze de poffertjes voor u klaar maakt.
KATWIJK AAN ZEE
De Beslagkom

De Beslagkom

In ons sfeervolle restaurant in Katwijk aan Zee kunt u genieten van ambachtelijke pannenkoeken, bereid in ouderwets stalen pannen. Naast onze uitgebreide lunchkaart kunt u ook kiezen uit diverse vlees- en grillgerechten.
LEERBROEK
Onder de Pannen

Onder de Pannen

Bij ons kunt u genieten van een overheerlijke pannenkoek onder het genot van een prachtig uitzicht op het platteland. Een drankje erbij en het beeld is geheel compleet. In onze bistro kunt u een keus maken uit heerlijke grillgerechten.


Meer pannenkoekenhuizen in Z-Holland:
LeerdamRestaurant 't Veerhuys
LeidenOudt Leyden
LeidenPannenkoekenhuis De Schaapsbel
MaaslandPannenkoekboerderij 't Sonnetje
NoordwijkHans en Grietje
NootdorpHowdy's Pannenkoek Saloon
MijnsheerenlandPeter Pan Pannenkoekenhuis
ZandvoortPannenkoekenhuis De Duinrand
ZandvoortPannenkoekenrestaurant De Zeerover
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer