Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Limburg
ARCEN
Pannenkoeken specialiteiten Restaurant De Bosrand

Pannenkoeken specialiteiten Restaurant De Bosrand

Zin in een overheerlijke pannenkoek in een ontspannen omgeving? Pannenkoeken specialiteiten restaurant 'De Bosrand' is een gezellig pannenkoekenhuis in de bosrijke omgeving van Arcen. Het restaurant en het (overdekte) terras bieden u een plek waar u kunt ontspannen.
BROEKHUIZEN
De BrouwerPancakes & more

De BrouwerPancakes & more

Kom jij proeven van de allerlekkerste pannenkoeken die er zijn? Onze pannenkoeken worden volgens een geheim recept bereid... We verwelkomen je graag in ons gezellig restaurant aan de Maas in Broekhuizen. Kom samen genieten van onze pannenkoeken en spelen in onze leuke speeltuin. Tot snel?
EPEN
Pannenkoe

De Pannekoek

Zooo... Welkom bij De Pannekoek... ja we weten dat je tegenwoordig pannenkoek schrijft (met de 'n' dus). Maar ons pannenkoekenhuisje stamt nog uit de tijd van de oude spelling. Dus al vele jaren heerlijke pannenkoeken met veel liefde gebakken. Uiteraard met verse ingrediënten en in het seizoen natuurlijk met veel aardbeien en bosbessen uit het Heuvelland!
SINT GEERTRUID
De Koekenpan

De Koekenpan

Wij -Georgine Janssen en Charlotte Ligtenberg- heten u van harte welkom in ons familierestaurant te Sint Geertruid (Zuid Limburg)! Wij zijn gespecialiseerd in streekgerechten en goed gevulde pannenkoeken. De Koekenpan is rolstoeltoegankelijk, kinderen en honden zijn van harte welkom.
GULPEN
De Pannekoekenmolen

De Pannekoekenmolen

Genieten, binnen en buiten. Binnen in een sfeervolle ambiance, buiten op een prachtig terras met fascinerend zicht op vijver met fonteinen en het Limburgse Heuvelland. En, keuze uit meer dan 60 verschillende soorten pannenkoeken. Ons vier-granen beslag wordt bereid met o.a. ambachtelijk gemalen molenmeel.
HEERLEN
Restaurant/pannenkoekenhuis Schrieversheide

Restaurant/pannenkoekenhuis Schrieversheide

Welkom bij het prachtig gelegen restaurant/pannenkoekenhuis Schrieversheide. Wij zijn het gehele jaar geopend vanaf 10.00 uur. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen binnen en zo'n 500 zitplaatsen op het terras. U geniet er van een prachtig uitzicht over de paars-groene heide, waar de herder met z'n schaapskudde dikwijls te bewonderen is.
VENRAY
De Perdstal

De Perdstal

Je kunt hier kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten pannenkoeken. Het beslag wordt bereid met ambachtelijk gemalen molenmeel.
Heb je speciale wensen, geen probleem. Pannenkoeken zonder melk, zonder ei of glutenvrij. Vraag vooraf naar de mogelijkheden en het wordt voor je geregeld.
VALKENBURG
Pannenkoekenparadijs

Pannenkoekenparadijs

Wij bieden u een keus uit meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Verder staan er heerlijke huisgemaakte (maaltijd)soepen op onze kaart, pasteitjes of lekkere verse salades.
Ons restaurant met overdekt verwarmd terras, biedt plaats aan ruim 200 personen. We zijn goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief de toiletvoorziening).
WELLERLOOI
Jachthut Op den Hamer

Jachthut Op den Hamer

Welkom bij Jachthut op den Hamer. Geniet van heerlijke pannenkoeken of andere kleine gerechten. Wij verzorgen graag je bedrijfs- of familiefeest, eventueel met diverse (sportieve) activiteiten. Ook voor een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart ben je van harte welkom.
PLASMOLEN
Den Tol Pannenkoeken

Den Tol Pannenkoeken

In het Limburgse Plasmolen, in de gemeente Mook, staat de tweede vestiging van Den Tol. Bij binnenkomst wordt u al direct verrast door het stijlvolle interieur, u ziet het meteen: bij Den Tol bent u niet in een doorsnee pannenkoekenhuis, hier gebeurt iets bijzonders.
PLASMOLEN
De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker

Gelegen in het noordelijkste puntje van Limburg In Plasmolen, gelegen in het noordelijkste puntje van Limburg treft u De Pannekoekenbakker aan. Vlakbij de Mookerplas, Natuurgebied de Jansberg, en de Mookerheide. Daar heeft u zeker al eens van gehoord.
SCHIMMERT
Pannenkoekenplaets

Pannenkoekenplaets Schimmert

Restaurant de Pannenkoekenplaets Schimmert heeft voor u meer dan 90 verschillende pannenkoeken op de kaart staan. Naast onze pannenkoeken serveren wij ook diverse andere gerechten, zoals hamburgers, broodjes, soep en nog veel meer.
U wordt gastvrij ontvangen in onze karakteristieke Limburgse carréboerderij uit 1830.
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer