Inhoud:
  HOME
  (Voor-)lezen
  Kleurplaten
  Pokëmon
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes 1
  Leerzaam
  Kleuters/peuters
  Van alles wat 1
  Van alles wat 2
  Van alles wat 3
  Voor je ouders


Vaderdag
Betekenis van Vaderdag
Op Vaderdag worden vaders in de schijnwerpers gezet: ze worden verwend met een ontbijt op bed of krijgen een cadeau van hun kinderen. Vaderdag is niet alleen bedoeld voor vaders maar voor iedereen die zich als een echte vader gedraagt. Dat kan dus ook een stiefvader zijn.
(Bron: Beleven.org)

Versjes voor Vaderdag
Vaderdagliedjes en -versjes


45 Vaderdag cadeau ideeën om te knutselen
Zoek je originele ideeën die je voor Vaderdag kunt knutselen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben voor jullie 45 toffe knutsels op een rij gezet die super leuk zijn om te maken en daarnaast absoluut een Vaderdag cadeau hit zijn!

Vaderdag knutselen
Iets voor vaderdag knutselen? Altijd een goed idee! Het is alweer bijna Vaderdag, en natuurlijk worden we alweer helemaal doodgegooid met de beste ideeën om er een bijzondere dag van te maken. Wij doen er ook lekker aan mee.

Knutselideeën voor Vaderdag

Knutselen voor Vaderdag
Voor vaderdag maar ook over heel veel andere onderwerpen.


Vaderdag
Vaderdag: een stropdas maken en meer

Knutseltips voor Vaderdag

Vaderdag: een stukje geschiedenis

Vaderdag-ideeën van meester Michael20x origineel knutselen voor vaderdag met je kinderen
Het hoeft niet altijd een cadeau te zijn dat veel geld gekost heeft. Eigenlijk is het elke dag vaderdag. Je kan ook gemakkelijk samen met je kinderen een vaderdag cadeau knutselen. Een leuk zelfgemaakt cadeautje van hun kleuter maakt de papa's heel blij, daar ben ik zeker van. Zoek je dus een leuke activiteit om te doen met je kind? Maak dan één van deze leuke ideetjes. Ga jij ook knutselen voor vaderdag?

Gesponsorde link

Melden gebroken link      Disclaimer