Inhoud:
  HOME
  Valentijnsdag
  Halloween
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  Love Calculator
  Vlaggen van de wereld
  (Voor-)lezen
  Kleurplaten
  Pokémon
  Nederlandquiz
  Landenquiz
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes
  Seksuele voorlichting
  Voor je ouders

is een initiatief van


 
w
KIDS!
Kinderen voor Kinderen
Zing mee met onze grootste hits: Okido, Gruwelijk eng, Klaar voor de start, Hupsakee en Raar maar ...Kinderliedjes
Een website met heel veel oude en nieuwe kinderliedjes. Maar er zijn niet alleen heel veel oude en nieuwe songteksten te vinden, op de site wordt ook heel veel aandacht besteed aan de nieuwste kinderliedjes cd's en dvd's, muzikale boeken en andere leuke muzikale nieuwtjes. Kinderliedjes.info is een heel leuke, niet commerciele, muzikale website.

De Efteling online

Met wie wil jij op avontuur?

Je eigen film maken
Hier kun je online je eigen filmpje maken. Als de film klaar is, kun je hem, naar iedereen die je maar wilt, opsturen.
Kindertube
Meer dan 10.000 Kinderfilmpjes online kijken.

Kinderfeestjes
Bij iedere verjaardag is het weer zoeken naar ideeën voor het kinderfeestje en voor de traktatie. Op deze site staat een verzameling tips. De verzameling is verder uitgebreid met heel creatieve ideeën van bezoekers.
Greenpeace Kids
Greenpeace zet zich in voor een groene wereld, waar geen oorlog is. En dat is precies wat het woord 'Greenpeace' betekent. 'Green' (groen) staat voor alles wat leeft en groeit. Ook de mens is een onderdeel van het milieu. 'Peace' betekent vrede.Wat betekent je naam?
Hier kun je opzoeken wat je voornaam betekent en je vindt er zo'n beetje alle voornamen van de wereld met hun betekenis.Jeugdbieb
Kijk hier voor sites en filmpjes bij het onderwerp van Nieuwsbegrip, ... Of over andere nare dingen die kinderen meemaken en die in het nieuws komen.

Jarigejob.nlDe Verjaardagssite
Jarige Job is een verjaardags-site met een Online Verjaardags-kalender, Feesttips & Kadotips, kortom ideaal voor het organiseren van kinderfeestjes en verjaarspartijen.Lassa!

Prentenboeken en meer voor mensen van 2 jaar en ouder.

w
Gesponsorde links

Zoeken en vinden
Google
Deze site Het Web

KIDS!

Regel zelf je schoolreis

Wil je je juffrouw of meester een stapje voor zijn bij het organiseren van een schoolreisje? Bij Schoolreis.nl kun je zelf een bestemming uitzoeken...

Wikikids
De encyclopedie voor en door kinderen!

Villa Pinedo
Dé plek voor kinderen van gescheiden ouders.
Voor advies, informatie, hulp en antwoord op al je vragen

Kidsproof.nl
Hier vind je het meest complete aanbod voor kinderen bij jou in de buurt: eropuit-tips, sportclubs, verjaardagsfeestjes, kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer!

Dierennieuws.nl
Alle diereninformatie en dierennieuws op één site! Lees alles over o.a. verzorging, voeding, gezondheid van je hond, kat, konijn en alle andere dieren!

Zapp.nl
Op NPO Zapp kun je tv-kijken, films kijken en prijzen winnen!

10 tips voor het maken van een vlog
Hoe maak je een vlog? Dat leerden Kidsweek-lezers tijdens het Kidsweek-college van Cinekid. Presentatrice Evelien Bosch en documentairemaker Mirjam Marks gaven tips.

Greenpeace Kids
WIND WINT. Kolen, aardolie en gas worden ook wel fossiele brandstoffen genoemd. Deze stoffen worden in elektriciteitscentrales verbrand om zo elektriciteit op te wekken.

Leerspellen
Meer dan 1200 educatieve spellen voor kinderen van groep 1 t/m groep 8.

Peppa Pig
Kom en ontmoet Peppa Pig en vrienden. Speel games zoals Peppa's Paintbox, lees verhalen of maak plezier met het hele gezin met Peppa's Activity Maker.

Melden gebroken link      Disclaimer