Algemeen
  Publieke omroep
  Commerciële omroep
  Regionale omroep
  Lokale omroep
  Online omroep

  Voice-overs
  Uitzending bijwonenOpname bijwonen / Deelnemen
Muziekfeest van het Jaar
Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome op 14 december 2019 is het grootste eindejaars spektakel van Nederland, met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot Nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen! De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder begeleiding van Marcel Fisser. We verrassen je met bijzondere duetten en spectaculaire shows. Niets is ons te gek! En natuurlijk staat onze gastheer Jan Smit ook weer op het (spectaculaire) podium.
Er worden tijdens het evenement TV opnames gemaakt voor een speciale uitzending tijdens Oud & Nieuw op NPO3. Op deze site kan je je aanmelden.

Ziggo Sport: Peptalk
In Peptalk praten Jack van Gelder en Frank Evenblij je bij over alle sportactie van het afgelopen weekend! Je ziet de leukste gasten, de grootste namen en je hoort de mooiste verhalen. Op deze site kan je je aanmelden.

AVRO:
Tussen Kunst & KitschBusiness Class
Wekelijks zijn de opnames van ons programma in de Hotels van Oranje te Noordwijk. Bent u ook geïnteresseerd om een opname bij te wonen als publiek, vul dan hieronder uw gegevens in. Het is ook mogelijk gebruik te maken van een luncharrangement bij de Hotels van Oranje.

AVROTROS Radar
Ga jij deze zomer met vrienden of vriendinnen op vakantie naar het zonnige zuiden? Lekker om het zwembad hangen en feesten tot de zon opkomt? Wij willen jouw vakantie vastleggen. Geef je nu op en misschien ben jij de gelukkige voor wie wij tickets en hotel betalen.

Gesponsorde links

Programma bijwonen
Programmamakers
U wilt een programma aanmelden voor deze pagina?
Klik HIER

Opname bijwonen / Kandidaten gezocht
RTL

Superster
Heb jij een idool. En sta je altijd voor hem en haar klaar? Meld je aan voor het nieuw programma.

Voetbal International
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd.

KRO:
Memories
Puberruil
Spoorloos

NCRV:
De Confrontatie
Het zal je maar gebeuren: je hele leven zo gepest worden dat je als twintiger zelfmoord overweegt. Als treincontroleur zo agressief benaderd worden dat je thuis zit en niet meer kunt werken.


SBS

Het Beste Idee van Nederland
Bonje Met De Buren
Red mijn vakantie!
Zand Erover
Huizenjacht

Net 5:
Grenzeloos VerliefdMelden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?