Algemeen
  Publieke omroep
  Commerciële omroep
  Regionale omroep
  Lokale omroep
  Online omroep

  Voice-overs
  Uitzending bijwonenOpname bijwonen / Deelnemen
Hilarische panelshow Beste Kijkers
De Hilarische panelshow Beste Kijkers komt weer terug. Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.
Twee teams gaan de strijd met elkaar. Team 1 bestaat uit Jeroen van Koningsbrugge en Erik van Looy en team 2 bestaat uit Martijn Koning en Carlo Boszhard (aflevering 1 t/m 3 zal Carlo vervangen worden door resp. Loretta Schrijver, Gert Verhulst en Najib Amhali)
De opnames zijn in Studio 33 aan de Franciscusweg 249 in Hilversum. Publiek wordt 45 minuten voor de opname verwacht en natuurlijk staat er een drankje voor u klaar. Op 17 februari en 23 maart nemen we 2 afleveringen op. Vind je het leuk om beide uitzendingen bij te wonen? Dan zorgen wij voor een warme hap tussen de opnames door!
Kaarten á € 4.- zijn vanaf nu te bestellen via deze link


All You Need Is Love
'All You Need Is Love' komt terug en jij kunt bij de opnames zijn! Het programma waarin Robert ten Brink geliefden, vrienden en families herenigd. Wil jij graag een van de opnames bijwonen, meld je dan nu aan!
- Voor het bijwonen moet je minimaal 16 jaar oud zijn.
- De opnames vinden plaats in de studio van EndemolShine, MediArena 2 in Amsterdam-Duivendrecht. Op deze site kan je je aanmelden.


Ziggo Sport: Peptalk
In Peptalk praten Jack van Gelder en Frank Evenblij je bij over alle sportactie van het afgelopen weekend! Je ziet de leukste gasten, de grootste namen en je hoort de mooiste verhalen. Op deze site kan je je aanmelden.

AVRO:
Tussen Kunst & KitschBusiness Class
Wekelijks zijn de opnames van ons programma in de Hotels van Oranje te Noordwijk. Bent u ook geïnteresseerd om een opname bij te wonen als publiek, vul dan hieronder uw gegevens in. Het is ook mogelijk gebruik te maken van een luncharrangement bij de Hotels van Oranje.

AVROTROS Radar
Ga jij deze zomer met vrienden of vriendinnen op vakantie naar het zonnige zuiden? Lekker om het zwembad hangen en feesten tot de zon opkomt? Wij willen jouw vakantie vastleggen. Geef je nu op en misschien ben jij de gelukkige voor wie wij tickets en hotel betalen.

Gesponsorde links

Jinek
Dagelijkse talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij. Op deze site kun je je aanmelden.

Programma bijwonen
Programmamakers
U wilt een programma aanmelden voor deze pagina?
Klik HIER

Opname bijwonen / Kandidaten gezocht
RTL

Superster
Heb jij een idool. En sta je altijd voor hem en haar klaar? Meld je aan voor het nieuw programma.

Voetbal International
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd.

KRO:
Memories
Puberruil
Spoorloos

NCRV:
De Confrontatie
Het zal je maar gebeuren: je hele leven zo gepest worden dat je als twintiger zelfmoord overweegt. Als treincontroleur zo agressief benaderd worden dat je thuis zit en niet meer kunt werken.


SBS

Het Beste Idee van Nederland
Bonje Met De Buren
Red mijn vakantie!
Zand Erover
Huizenjacht

Net 5:
Grenzeloos VerliefdMelden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?