Contact
Google
Deze site Web
Diverse cursussen
Gratis leren typen
Typeles Online is een gratis typecursus voor jong en oud. Leer hier blind typen met 10 vingers, inschrijven is niet nodig.

Administratievoeren.nl
De site voor een gratis cursus boekhouden.

Plazilla
Een complete gratis online tarotcursus, waar iedere tarotkaart in wordt uitgelegd. Tarotleggingen kunnen ook geoefend worden.

Online cursus TwitterOnline cursus Facebook

Cursus digitale fotografie
Tips voor fotograferen met uw digitale fotocamera.
Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben en foto bewerken eenvoudig is. Een góede foto maken is echter wat anders dan op een knopje drukken.Hoger onderwijs zonder drempels
De Open Universiteit Nederland stelt op deze site gratis zelfstudiemateriaal ter beschikking. De compacte cursussen zijn compleet en kunnen zonder begeleiding gevolgd worden. De vakgebieden zijn informatica, rechten, psychologie, cultuurwetenschappen, managementwetenschappen, onderwijskunde en natuur-en milieuwetenschappen.

E-mail Cursus Vrouwen Veroveren
Helaas zijn mannen de kunst van het Veroveren verleerd. Vrouwen klagen: mannen van tegenwoordig nemen te weinig initiatief. Daarom is er een gratis 7-delige E-cursus ontwikkeld dat het enthousiasme voor Veroveren en romantiek bij mannen doet terugkeren. Hoe spreek je vrouwen aan? Hoe worden vrouwen verliefd? Hoe heb je leuke afspraakjes? Al deze en nog vele andere vragen worden op duidelijke wijze uitgelegd. Zo zal je met meer plezier en succes vrouwen Veroveren.

Hoe vind je een baan?
Je weet wat je wilt, je weet wat je kunt. Maar hoe vind je jouw droombaan? Waar? Deze cursus voor starters op de arbeidsmarkt geeft je een compleet overzicht van alle instanties en kanalen die je kunt gebruiken om jouw droombaan te vinden. Van open sollicitatie tot vacaturebank, van personeelsadvertentie tot... jezelf aanbieden als vrijwilliger! We laten je zien wat de meest effectieve manier is om te solliciteren, en wat je beter niet kunt doen.

Gratis online typecursus
Leer snel blind typen met 10 vingers!

Gratis cursus Moderne Filosofie

Beknopte cursus Snel Beter Schrijven
Met dit boekje en wat mondelinge begeleiding kan iedereen dat. Geen ellenlange pagina's theorie. Wel uitdagende oefeningen en eigentijdse voorbeeldteksten.Gratis cursus Aromatherapie

Gratis cursus Kleurenleer

Gratis Bridgecursus

Gratis cursus NLP
Gratis basiscursus Neurolinguistisch Programmeren

Interieurworkshop
Tijdens het doorlopen van deze interieurworkshop maak je een compleet basisconcept voor je eigen interieur. Allereerst ga je op zoek naar de uitgangspunten voor je ontwerp. Je woonwensen en ideeën spelen hierbij een belangrijke rol. Vervolgens ga je een goede indeling maken en een kleurschema ontwikkelen. Je krijgt veel informatie over diverse materialen, kleurtoepassing, verlichting en interieurproducten.

Hoe brouw je zelf bier
Zelfbierbrouwen is een leuke en goedkope hobby. Op deze website kun je leren hoe je tot goede resultaten kunt komen.

Wijn maken

Bijbelcursussen voor iedereen
Welkom bij de Emmaus Correspondentie School. Wij bieden jou een volwaardige serie Bijbelcursussen aan, die je opleidt om Gods Woord beter te leren kennen en begrijpen, maar ook om Christus beter te leren kennen en te groeien in het geloof. Op deze website vind je verschillende bijbelcursussen op verschillende niveaus, die gevolgd kunnen worden, zowel online als op papier.

Waarom Jezus?
Als er een persoon is die veel losmaakt, ondanks dat hij al lang niet meer op aarde rondloopt, dan is het Jezus wel. Hij leefde 20 eeuwen terug. Schreef nooit een boek. Heeft geen oorlog gevoerd, was geen beroemde ontdekkingsreiziger, stichtte zelfs geen godsdienst. En toch... kunnen we niet om hem heen.

Bijbelcursus

De Islam

Cursus Vipassana Meditatie

Cursus Vergaderen
In deze online cursus krijg je inzicht in wat er allemaal bij een vergadering komt kijken. Een goede vergaderaar word je echter vooral in de praktijk. Evalueer steeds je vergadergedrag en vraag je af hoe je dat kunt verbeteren.

Cursus Nee zeggen
Nee zeggen is moeilijk. In deze korte cursus vind je meer over hoe dat komt en vooral wat je eraan kunt doen. Als je eenmaal goed 'nee' kunt zeggen is dat niet alleen voor jezelf heel prettig maar ook voor anderen.Beter omgaan met je baas
Leidinggeven; daar zijn veel cursussen voor. Maar hoe zit het met leiding ontvangen?
Deze cursus helpt je om je manager beter te begrijpen. Je krijgt tips voor de aanpak van veel voorkomende problemen. Zo kan jij voortaan beter omgaan met je baas.


Talencursussen
Gratis cursus Spaans

Gratis cursus Italiaans

Gratis cursus Duits (103 lessen!)

Online Italiaans leren

Oefeningen in de Duitse taal

Franszelfsprekend.nl
Deze site heeft als doel het belang van het Frans bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en zo mensen ertoe te inspireren de Franse taal te leren. Franszelfsprekend.nl geeft informatie aan mensen die zakelijk, privé of door opleiding baat hebben bij een betere beheersing van het Frans.

(Bijna) Alle talen
Hier leert u online zowat alle talen, ook de uitspraak. Van Armeens to Zulu. Gratis.

Leer Nederlands
Een multimediaal stap voor stap programma voor Nederlands als tweede taal.

Cursus Deens
Dit is een gratis interactieve Deense cursus.

Spaans leren
Spaans Leren biedt je de mogelijkheid om iedere maand terug te keren en een nieuwe les te volgen van de gratis Cursillo, een on-line cursus Spaans.

Cursus Modern Grieks

Nederlandse taaltest

Cursus Grieks

Cursus Latijn
Wil je Latijn leren? Dat kan! Met deze cursus bepaal je alles zelf: met welke les je aan de gang gaat, hoe veel tijd je aan het leren wil besteden, op welk moment van de dag je dat doet, het tempo, het niveau, ... alles. Dit is mogelijk, doordat de cursus in zijn geheel on line is te volgen.

Cursus Chinees
Het is handig om op reis door China of Taiwan iets meer dan de spreekwoordelijke twee woorden Chinees te kunnen spreken.

Esperanto cursus
Na deze basiscursus van eenentwintig lessen kan men eenvoudige Esperanto-teksten lezen en brieven in het Esperanto schrijven. Iedere les bevat een opgave die via email ingestuurd kan worden voor gratis correctie.

Kurso de Esperanto (Esperanto cursus)
Deze cursus kan gedownload worden.
Beginnerscursus Chinees, deel 1

Chinees voor Beginners

Gesponsorde links

Zoek op deze website:

Diverse cursussen
Cursus Mindfulness
Deze online training Mindfulness bestaat uit een introductie en 8 onderdelen, elk bestaande uit een stukje theorie, de gedachtegang achter de oefeningen, gevolgd door de oefeningen. Alle meditatie-oefeningen zijn audiofragmenten, zodat je door de meditatie heen instructies krijgt.

Cursus delegeren
Ben je leidinggevende of wil je dat in de toekomst worden? Dan zul je moeten (leren) delegeren. Hoewel delegeren een van de belangrijkste managementvaardigheden is, is het ook een van de lastigste. Gelukkig kun je het wel bij jezelf ontwikkelen. Hoe? Door het gestructureerd aan te pakken en steeds op je eigen aanpak te reflecteren.Rationele Effectiviteitstraining (RET)
De Rationele Effectiviteitstraining (RET) is een methode om ongewenst gedrag of emoties van jezelf om te buigen naar meer effectief gedrag of effectievere emoties. De basis van de RET is het ABC-model.

Solliciteren
Je bent op zoek naar een (nieuwe) baan. Je zit namelijk zonder werk, bent net klaar met je opleiding, of bent toe aan de volgende stap in je carrière. Carrièretijger helpt je.


Projectmanagement
We maken er een project van... het klinkt zo makkelijk. Alsof een projectaanpak een garantie is voor succes. Dat klopt natuurlijk niet. Maar als een bedrijf echt iets wil realiseren is de project- aanpak vaak wel de beste manier. Hoe zorg je ervoor dat zo'n project ook echt een succes wordt?
Het is een uitgebreide cursus in drie delen:
1. Inleiding projectmatig werken
2. Leidinggeven aan projecten
3. De samenwerking in projectteams verbeterenOndernemingsplan maken
Een camping in Zuid-Frankrijk, een softwarebedrijf voor het onderwijs, een bed & breakfast, een kookschool, een vrouwenfiet- senmakerij, een timmerbedrijf, een organisatieadviesbureau: in 2005 startten ongeveer 75000 Nederlanders een eigen bedrijf. Ongeveer de helft heeft succes, zo leren de cijfers. Het maken van een ondernemingsplan kan de doorslag geven. Een eigen bedrijf is vaak een bewuste keuze voor het realiseren van een droom. Hoe kan een ondernemingsplan je helpen om die droom waar te maken?

Werken met een portfolio
In deze cursus leer je wat een portfolio is en hoe je het in je werksituatie gebruikt. En omdat werken met een portfolio onlosmakelijk is verbonden met denken in competenties leer je ook wat over competenties en competentiemanagement.

Omgaan met agressie
We spreken van agressie wanneer iemand andermans grenzen overschrijdt, bewust schade berokkent of met woede probeert iets te bereiken. Er zijn grofweg vier soorten agressie. Je kunt agressief gedrag in veel gevallen opvangen met samen-boven-gedrag.
Bij het omgaan met agressieve mensen is de manier van communiceren van belang, omdat jouw gedrag een reactie uitlokt bij de ander. Door je eigen manier van communiceren goed te kennen (en te kiezen) kun je beter omgaan met agressieve mensen.

Gratis online cursus boekhouden
Gratis boekhoudcursus die alle facetten van het boekhouden omvat. Een programma voor beginnende boekhouders.

Prikkelende managementstijlen
Hoe prikkel je je medewerkers? En wanneer is het nodig om medewerkers te prikkelen? De managementstijlen die je in deze cursus krijgt aangereikt zijn stuk voor stuk hulpmiddelen om in bepaalde situaties bij bepaalde medewerkers te gebruiken.

Tekencursussen

Online cursus Tuinieren

Hoe maak ik zelf een siertuin?
Hoe leg je een tuin aan?

Online cursus bloemschikken

Cursus Astrologie voor Iedereen
Astrologie zoals astrologie bedoeld is te zijn: een cursus Astrologie helder en simpel geformuleerd, geen astrologen koeterwaals.

Cursus Astrologie
Astrologie is een taal. Zoals elke taal bestaat astrologie uit symbolen, "woorden". Met die woorden worden zinnen, ja hele romans gevormd. Op deze site leert u hoe dat gaat. U zult zien hoe spannend het is wanneer u zelf invulling gaat geven aan de woorden en zinnen.

Cursus klaverjassen

Video-les Yoga

Cursus zeilen
Windoriëntatie en koersen, oploeven en afvallen, deinzen, overstag gaan: u leert het allemaal in deze online zeilcursus.

Succesvol onderhandelen
Onderhandelen doe je overal. Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Met je baas, je partner, collega's en wildvreemden. Je kunt er niet omheen.
Deze cursus "Succesvol onderhandelen" leert je hoe je opkomt voor je belang zonder de relatie met je onderhandelingspartner in gevaar te brengen.

Interactieve cursus Statistiek
Cursus statistiek voor studenten in het hoger onderwijs. De cursus is gericht op eerstejaars studenten, maar is ook geschikt als aanvulling voor zij-instromers of als 'opfrisser' in de masterfase.

Theorieles auto
Theorieles en teheorie-examens oefenen.

Gratis simpele beperkte online cursus voor de bromfiets theorie

Bromfietsexamen oefenen
50 examenvragen om te oefenen.

Cursus Flirten & Versieren
Het lijkt zo gemakkelijk, maar voor de meeste mensen is het toch minder vanzelfsprekend.

Gratis online gitaarles voor beginners
Uitleg en makkelijke liedjes om te leren spelen. Speel mee met de instructievideo's

Online gitaarles
Deze site is vooral bedoeld voor mensen die weinig tot niets van muziek weten, maar wel graag gitaar willen leren spelen.

 • Cursus Fotografie

  Online cursus fotograferen
  Mooie gratis cursus fotografie

  Cursus solliciteren
  Solliciteren is een beetje eng. Je moet in een brief, cv en gesprek uitgebreid over jezelf praten, lastige vragen beantwoorden en ook nogeens jezelf 'verkopen', of in ieder geval: je onderscheiden van de andere kandidaten. Goed voorbereiden helpt. Je solliciteert ontspannen en zelfverzekerd na het volgen van deze online sollicitatiecursussen.


 • Diverse cursussen
  Schaken voor beginners
  Men is nooit te oud of te jong om te leren schaken. Op deze site vind je diverse geanimeerde schaaklessen die je de beginselen van het schaken bijbrengen.

  Schaakacademie
  Ben jij een echte schaakfanaat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op de website van Schaakacademie vind je alles wat maar met schaken te maken heeft. Voor zowel de beginnende schaker als de iets meer ervaren schaker hebben we ontzettend veel informatie staan en leuke weetjes die je vast en zeker zal interesseren.

  Videocursus Schaken voor Kinderen
  Cursus beleggen
  Cursus beleggen, leren beleggen voor iedereen.

  Stoppen met roken
  In drie stappen van het roken af...

  Geheugen Verbeterings Cursus
  Onderzoek in geheugenpsychologie toont aan dat het mogelijk is je geheugen op specifieke gebieden te verbeteren door gebruik te maken van geheugentechnieken.

  Presentatie geven(PDF)
  Je moet een product of plan presenteren, een toespraak houden voor een collega of een lezing verzorgen voor vakgenoten. Spannend, zeker als je weinig ervaring hebt. Hoe pak je zo'n presentatie aan? Waarmee boek je succes? Of een presentatie slaagt, hangt niet alleen af van de inhoud van je betoog maar ook van de manier waarop je de boodschap overbrengt. Deze online cursus gidst je door alle onderdelen van je presentatie. Je krijgt praktische tips waarmee je onmiddellijk zelf aan de slag kunt.

  Zelf leren tekenen
  Wil jij graag beter leren tekenen en schilderen? Hier vind je stapels tutorials, tips & tricks en inspiratie voor jou!

  Cursus over het symfonieorkest
  Theorie, afbeeldingen, geluidsfragmenten etc.


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?