Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Flevoland
ALMERE

Pannekoekschip Almere

Pannekoekschip Almere Lekker pannenkoeken eten doen mensen al vanaf grootmoeders tijd. Gezellig met de kinderen of met vrienden/collega's. 't Pannekoekschip Groningen/Almere Haven nodigt u van harte uit om eens gezellig met ons mee te komen eten.
DRONTEN

Het Grote Kabouterbos

Het Grote Kabouterbos Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en...kabouters! Tussen de bomen vindt je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddenstoelen, én natuurlijk een heel lekker pannenkoekenhuis!
LELYSTAD

Polderpannenkoek

Polderpannenkoek Een eigentijds pannenkoekenrestaurant met niet alleen gewoon de lekkerste pannenkoeken van Lelystad, onze polder zorgt voor de nodige inspiratie. Of het nu gaat om lokale ingrediënten, vers van de plaatselijke markt of om de unieke smaken die we in onze pannenkoekenspecials hebben laten terugkomen.
ZEEWOLDE

Hans en Grietje

Hans en Grietje Zomaar een reactie op Trip Advisor: Je komt ogen te kort. Overal gebeurt wat, boordevol verrassingen en spelplezier. Je kunt binnen en buiten zitten. Buiten is er veel te spelen. Leuk combineren met wandeling in naastgelegen bos. Druk is het er zeker en met snel overprikkelde kinderen wellicht minder geschikt. Prima pannenkoeken en voor wie iets anders wil, dat kan beperkt ook.
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer