Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Zeeland
BURGH-HAAMSTEDE
Pannekoekenmolen de Graanhalm

Pannekoekenmolen de Graanhalm

In ons gezellige pannenkoekenhuis geniet u van de lekkerste pannenkoeken, bereid volgens traditioneel recept. Daarvoor werken we met dagverse producten. In de molen bij het pannenkoekenhuis malen we van Zeeuwse Vlegeltarwe prachtige volkoren meel en daarmee maken we échte Zeeuwse pannenkoeken!
DOMBURG
Pannenkoekenhuis Oude Maas

Pannenkoekhuis Vierwegen

Men komt van heinde en verre naar ons bekende pannenkoekhuis! De heerlijke, versgebakken pannenkoeken zijn onweerstaanbaar.Kiezen is moeilijk: van zoet tot hartig, origineel tot traditioneel, alles is mogelijk. Er is meer verkrijgbaar, zoals heerlijke vis, verse salades, pasta's, dik belegde baguettes.
MIDDELBURG
Pannenkoe

Pannekoekhuis De Kabouterhut

Pannenkoekhuis 'De Kabouterhut' is al meer dan 40 jaar een begrip op Walcheren en ver daarbuiten. Gelegen op een prachtig pleintje pal naast de monumentale Oostkerk geniet u hier van een heerlijke pannenkoek, uiteraard op ambachtelijke wijze gebakken.
Van zoet tot hartig, diverse huisspecialiteiten tot en met speciale kinderpannenkoeken, we hebben het allemaal.
GOES
De Vierlinden

De Vierlinden

Wij hebben een zeer uitgebreide menu/lunchkaart; u kunt alle gerechten de hele dag door te bestellen. Huisgemaakte pannenkoeken, salades, appeltaart uit eigen oven; alles wordt vers bereid door onze koks in de keuken!
Eenmaal binnengekomen, komt u via de hal in ons gezellige restaurant. Aan uw rechterzijde ziet u de bar en daarachter zijn koks werkzaam in onze open keuken.
BRESKENS
Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

Welkom op ons gezellige terras op het zuiden waar het lekker uitblazen is onder het genot van een hapje en een drankje. We serveren niet alleen ambachtelijke pannenkoeken, maar ook wafels, koffie met iets lekkers of een heerlijke lunch.
VROUWENPOLDER
Pannenkoekenhuis Berelekker

Pannenkoekenhuis Berelekker

Wij serveren diverse heerlijke zoete- en hartige pannenkoeken die zoveel mogelijk met streek- en seizoensproducten worden bereid, dat is pas Berelekker! In ons gezellige Pannenkoekenrestaurant zullen uw kinderen zich helemaal thuis voelen. Zo hebben wij een waar speelparadijs met diverse speeltoestellen!
SCHARENDIJKE
Molen De Lelie

Molen De Lelie

Onze specialiteit is pannenkoeken gebakken van meel uit eigen molen. Onze pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze in de pan gebakken en dat proeft U! U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreide pannenkoeken kaart, die wisselt met de seizoenen.
VEERE
Suster Anna

Suster Anna

Restaurant Suster Anna in Veere, centraal gelegen op de historische markt. De lekkerste pannenkoeken van Zeeland eet je hier.
Eeterij Suster Anna is al vanaf 1999 gevestigd aan de Markt 8 in Veere. Het ligt schuin tegenover het prachtige stadhuis waarvan de bouw in 1474 onder leiding van de Vlaming Evert Spoorwater gestart is.
EEDE
De Kreeke

Familieparadijs De Kreeke

In 't Krekeltje bieden wij u graag een snack aan of één van onze specialiteiten. We worden niet voor niks de 'Pannenkoekboerderij' genoemd! Onze chef maakt voor u de lekkerste gerechten of desserts! U kunt ook genieten van het zonnige weertje, door iets te komen drinken op ons terras. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen!
ZIERIKZEE
Onder de Pannen

Pannenkoekenhuis Zierikzee

Bij ons kunt u genieten van een overheerlijke pannenkoek onder het genot van een prachtig uitzicht op het platteland. Een drankje erbij en het beeld is geheel compleet. In onze bistro kunt u een keus maken uit heerlijke grillgerechten.
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer