Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Groningen
Bourtange
Grand Café & Restaurant Boven Groningen

De Staakenborgh

Loop eens binnen, neem plaats en geniet van de authentieke huiskamersfeer in ons restaurant. Ieder gezelschap met ieder budget vindt op onze kaart wel iets waarvan het water in de mond loopt. Zo serveren we à-la-cartegerechten, dagschotels en ook heerlijke pannenkoeken. Alles wordt met zorg samengesteld en bereid.
GLIMMEN
Paviljoen Appelbergen

Paviljoen Appelbergen

Ons Paviljoen is gelegen in het prachtige natuurgebied Appelbergen te Glimmen. Het Paviljoen is een veelzijdig horecabedrijf met zeer uitgebreide mogelijkheden voor jong en oud. Het Paviljoen is gezellig ingericht. U bent 365 dagen per jaar welkom voor een kopje koffie met appelgebak of één van onze andere specialiteiten. De kinderen kunnen ondertussen spelen in de speeltuin of genieten van diverse heerlijke vers gebakken pannenkoeken.
MIDWOLDA
Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse

Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse

Op zoek naar een gezellig pannenkoekenhuis in Groningen of Winschoten? Ons pannenkoeken restaurant d'Olle Smidse, ligt aan de Hoofdweg 115 in Midwolda, een gezellig dorpje met circa 2300 inwoners. Bij ons kunt u ouderwets gezellig lekkere pannenkoeken eten met het hele gezin! Tussen 17:00 en 19:00 is het altijd druk in ons Pannenkoekenhuis. Wilt u rustiger zitten met u partner, gezin of familie kom dan in de middag tussen 12:00 en 16:00 uur.
LEEK
Pannenkoekenburcht Nienoord

Pannenkoekenburcht Nienoord

Pannenkoekenburcht Nienoord is een echt pannenkoeken restaurant. Wij zijn gelegen op het mooie landgoed Nienoord. Wij bakken ambachtelijke pannenkoeken.
GRONINGEN
Pannekoekschip

Pannekoekschip

Lekker pannenkoeken eten doen mensen al vanaf grootmoeders tijd. Gezellig met de kinderen of met vrienden/collega's. 't Pannekoekschip Groningen/Almere Haven nodigt u van harte uit om eens gezellig met ons mee te komen eten.
Op onze website kunt u smakelijk rondkijken naar de mogelijkheden.
Vlagtwedde
Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde

Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde

zoekt u een geschikte locatie om een feest(je) te vieren? Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde is de ideale locatie om uw feest tot een succes te maken.
Ook voor een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres.
SLOCHTEREN
Pannekoekenschip Volharding

Pannenkoekenschip Volharding

Voor een (h)eerlijke pannenkoek bereid met smakelijke ingrediënten uit de streek. Gastvrij, authentiek en nostalgisch.
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer