Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Gelderland
APELDOORN

Pannenkoekhuis Apeldoorn

Pannenkoekhuis Apeldoorn 't Pannekoekhuis bakt al sinds de start op dezelfde wijze met hetzelfde recept op traditionele wijze haar pannenkoeken in grote koekenpannen, dus inmiddels al 47 jaar. Wij naderen inmiddels de twee miljoen pannenkoeken, dus over enige ervaring kunnen we wel spreken.
APPELTERN

't Sprookjeshof

Sprookjeshof Welkom bij 't Sprookjeshof Weet u nog toen Sneeuwwitje wakker werd, kabouters bestonden en er een kleine jongen zeven mijllaarzen aantrok? Kortom de wondere wereld van het sprookje waar u toen inging? Wij brengen u en uw kinderen met plezier weer helemaal terug bij die wereld!
ARNHEM

Pannenkoekhuis Schaarsbergen

Pannenkoekhuis Schaarsbergen 't Pannekoekhuis Schaarsbergen werd in de laatste 35 jaar voor velen een vertrouwd adres op de Veluwe. Pittoresk gelegen aan de Kemperbergerweg tussen Arnhem en de Hoge Veluwe.
Vlakbij de attracties Burgers Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het de ideale locatie als begin- of eindpunt van een gezellig dagje uit.
ARNHEM

Pannenkoekhuis Den Strooper

Den Strooper Pannenkoekenhuis Den Strooper bestaat inmiddels bijna 25 jaar! Het oorspronkelijke schoolgebouw is veranderd in een mooi, modern en sfeervol pannenkoekenhuis. Er is een heerlijk terras waar u kunt genieten van de zon o.a. op het loungegedeelte. Ook als het minder goed weer is kunt u lekker buiten zitten onder de overkapping met warmtelampen, zowel aan de voor- als achterkant van het restaurant.
BEEKBERGEN

Restaurant De Pannekoek

Restaurant De Pannekoek Restaurant de Pannekoek ligt vlakbij de dorpskern van Beekbergen en de mooie uitgestrekte bossen die ons land rijk is. Een uiterst geschikte locatie als startpunt of eindpunt van een lekkere fiets- of wandeltocht.
De gezellige en knusse sfeer van het restaurant zorgt dat u zich op uw gemak zult voelen. Bij binnenkomst wordt u van harte welkom geheten door één van onze medewerkers.
BENNEKOM

De Panorama Hoeve

De Panorama Hoeve Vlakbij het plaatsje Bennekom vindt u, te midden van veel groen en op korte afstand van de heide, pannenkoekenhuis de Panorama-Hoeve. Wij serveren u het hele jaar door de heerlijkste pannenkoeken & poffertjes.
Voor zowel grote als kleine gezelschappen bieden wij verschillende mogelijkheden.
BEUSICHEM

't Veerhuys

't Veerhuys In een prachtig historisch pand, op een mooie plek tussen de uiterwaarden en bij de rivier de Lek vindt u ons restaurant 't VeerHuys. De veerpont, die hier al eeuwen vaart, zorgt voor een belangrijke doorgangsroute over de rivier. Er is altijd levendigheid in en om 't VeerHuys.
BERG EN DAL

De Duivelsberg

De Duivelsberg Deze oude herberg ligt midden in het prachtige natuurreservaat de Duivelsberg. Het oorspronkelijke boerderijtje (en later herberg) met haar rood, groen en wit gekleurde luiken is in de aankleding buiten en van binnen helemaal in Oudhollandse stijl.
BUREN

De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker De historische rijkdom van het meer dan zeshonderd jaar oude vestingstadje Buren in Gelderland, ook wel "de parel van de Betuwe" genoemd, past perfect bij de rijke, ambachtelijke traditie van de pannenkoek. Tussen de stadswallen, grachten en prachtig gerestaureerde panden van Buren stapt u terug in de tijd. En stapt u binnen in de verrassende wereld van pannenkoeken.
DE STEEG

Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve

Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve Het Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve ligt nabij de Onzalige Bossen en Hagenau in het Nationaal Park Veluwezoom.
Een rustpunt waar wandelaars, fietsers en ruiters even op adem kunnen komen. Ze kunnen hier terecht om iets te drinken of om een lekkere pannenkoek, een bordje soep of een uitsmijter te eten. Specialiteit is de befaamde pannenkoek 'Lappendeken'.
Meer pannenkoekenhuizen in Gelderland:
DuivenPannenkoekenhuis de Snippenhof
EdePannenkoekenhuis De Langenberg
EdePannenkoeken- en partyboerderij Kernhem
EerbeekPannenkoekenrestaurant De Brugkabouter
EpePannenkoekenhuis De Honingpot
EpePannenkoekenrestaurant De Ossenstal
GelselaarPannenkoekenboerderij Erve Brooks
GorsselPannenkoekenrestaurant 't Elf Uur
HemmenPannenkoekenboerderij aan de Linge
HoenderlooPannekoekhuis Hoenderloo
Hoog SoerenPannenkoekenrestaurant Berg en Dal
LieveldeErve Kots
Lunteren't Pannenkoekhuis Uilenbos
MaurikPannekoekhuis De Waterspiegel
NijkerkPannenkoekenrestaurant De Waegh
NijmegenPannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje
NijmegenDe Pannenkoekenboot
NunspeetPannenkoekenhuis De Stroopstok
OosterbeekPannenkoekrestaurant De Oude Herbergh
OverasseltRestaurant St. Walrick
PuttenPannenkoekhuis De Huifkar
RhedenPannekoekhuis Strijland
RuurloPannenkoekboerderij De Heikamp
ScherpenzeelPannenkoekenhuis Grietje
Slijk-EwijkDe Pannekoekenbakker
Ugchelen't Pannekoekhuis Ugchelen
VierhoutenPannekoekenhuus De Boswachter
VoorstSpeelparadijs Voorst
VordenPannenkoekenhuis De Vordense Pan
VurenPannenkoekhuis Het Lingebosch
WageningenPannenkoekenhuis Wageningen
WapenveldPannenkoekhuis 't Mussennest
Westendorp't Pannekoekhuis Westendorp
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer