Inhoud:
  HOME
  (Voor-)lezen
  Televisie
  Online tekenen
  Kleurplaten
  Pokémon
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes 1
  Spelletjes 2
  Sexuele voorlichting
  Leerzaam
  Kleuters/peuters
  Van alles wat 1
  Van alles wat 2
  Van alles wat 3
  Voor je ouders


w Informatie over Moederdag
Op de tweede zondag in mei wordt Moederdag gevierd. Moeders worden die dag in het zonnetje gezet. Dit kan door hen een geschenk te geven of iets speciaals te doen, bijvoorbeeld ontbijt op bed.

Versjes voor moederdag 1
De schrijver Pieter Feller heeft een heleboel gedichtjes voor Moederdag op zijn site staan. Het mooie is dat je ze mag aanpassen voor eigen gebruik.Knutselen voor Moederdag
Een zelf gemaakt cadeautje krijgen, is leuker dan een Moederdag cadeau kopen. Zelf geknutseld, dat vinden ze leuk. Een cadeautje is altijd leuker als je weet dat er moeite voor gedaan is. Daarom zijn moeders dol op alles wat zelf gemaakt is. Bekijk onderstaande knutsel tips. Elk idee kun je knutselen. Bekijk de beste Moederdag knutselen tip van dit jaar en houd je niet in: hoe groter hoe beter!Moederdag knutselwerkjes
Speciaal voor moeder zijn hier wat knutseldingen neergezet. Zeker je moeder verdient het om met Moederdag een leuk cadeau te krijgen dat je zelf in elkaar geknutseld hebt. Dus zoek alle materialen bij elkaar en ga een leuk cadeau knutselen voor je moeder. Ze zal er zeker heel erg blij mee zijn.
Heel veel plezier met het maken van je cadeautje!

Kinderen voor Kinderen Moederdaglied
Het kinderliedje Moederdag kwam uit in 2010. Bekijk hier de clip van het liedje over deze bijzondere dag.

Moederdag cadeau maken
Moederdag zit er weer aan te komen, en de parfumreclames vliegen je om de oren. Geef jij je moeder dit jaar liever iets origineels? Dan kan je natuurlijk ook zelf je Moederdag cadeau maken!

Kleurplaat voor moederdag

Oorkonde voor moederdag

Gedichten voor moederdag

Moederdag kleurplaten
Alsjeblieft, meer dan 25 kleurplaten voor mama. Wat is er nu leuker dan je moeder op Moederdag te verrassen met e en prachtig ingekleurde kleurplaat?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?