Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in N-Holland
AMSTERDAM

Pancakes Amsterdam

Pancakes Amsterdam PANCAKES Amsterdam geeft een nieuwe twist aan de traditionle pannenkoekenhuizen.
Eten is herinneren.
We gebruiken een beproefd Hollands recept. Ons meel wordt ambachtelijk gemalen door de korenmolen "de Windotter". Daarnaast werken we zoveel mogelijk met scharrelproducten, fairtrade en lokale leveranciers.
AMSTERDAM

Boerderij Meerzicht

Boerderij Meerzicht Een prachtige boswandeling maken in het Amsterdamse Bos en dan heerlijk pannenkoeken eten bij Boerderij Meerzicht of juist een vlotte maaltijd in de lunchpauze van het werk. Een ding is zeker, die twee dingen horen gewoon bij elkaar; de prachtige natuur en zo'n overheerlijke pannenkoek.
AMSTERDAM

The Pancake Bakery

The Pancake Bakery Genieten van een heerlijke pannenkoek op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam? Dat kan bij The Pancake Bakery! In ons sfeervolle 17e-eeuwse pakhuis aan de Prinsengracht kunt u terecht voor zowel deze ambachtelijke oud-Hollandse lekkernij als voor andere traditionele gerechten.
AMSTERDAM

Pannenkoekenboot Amsterdam

Pannenkoekenboot Amsterdam Vaar 75 minuten mee op het IJ waar je een prachtig uitzicht hebt op alle indrukwekkende nieuwe gebouwen en tijdens de vaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je op kunt!
BERGEN

Duinvermaak

Duinvermaak Aan de rand van het Bergense bos en de Noord-Hollandse duinen ligt het prachtige, in 1913 gebouwde pand "Duinvermaak". Onlangs hebben wij als pannenkoeken en pizza restaurant ons 100 jarig bestaan mogen vieren!
BLoemendaal

Peper's Pannekoekenhuis

Peper's Pannekoekenhuis Wij bakken al 40 jaar ambachtelijke pannenkoeken. De ingrediënten kiezen wij met zorg uit, we gebruiken meel van molen 'de Zandhaas' en verse scharreleieren, zodat we de lekkerste pannenkoek voor u kunnen bakken.
BROEK IN WATERLAND

De Witte Swaen

De Witte Swaen Onze koekenbakkers bakken op ambachtelijke wijze hemelse pannenkoeken.
Zoete verleidingen of hartige heerlijkheden, van een simpele spekpannenkoek tot een pannenkoek Napoli. Bereid met 100% rundvlees, een pittige saus, champignons, uien, tomaten, knoflook, pepers, tuinkruiden, kaas, lente-ui en peterselie.
HAARLEM

Pannenkoekenparadijs Haarlem

Pannenkoekenparadijs Haarlem Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem is helemaal nieuw en geopend in december 2016. Gelegen in het mooie en onlangs gerenoveerde Reinaldapark in Haarlem. Een heerlijke groene en rustige omgeving.
Het is dé uitvalsbasis om te genieten met je gezin, vrienden en/of familie.
HEEMSKERK

De Pannekoekenbakker

De Waterakkers Families, vrienden, gezinnen en gezelschappen komen al 20 jaar bij ons. Wij voorzien een hele dankbare groep gasten en doen dat graag!
Wilt u bbq'en in onze Tipitent? Wij hebben 2 arrangementen om te eten en te drinken voor een vaste prijs. Kijk bij 'feesten & partijen' voor de details.
HEEMSTEDE

Pannenkoekenhuis De Konijnenberg

Konijnenberg Heeft u trek in ouderwets lekkere pannenkoeken ? Tegenover de ingang van Wandelbos Groenendaal in Heemstede vindt u ons gezellige Pannenkoeken restaurant.
Meer pannenkoekenhuizen in N-Holland:
HeerhugowaardPannenkoekenhuis De Bolle Buik
HemPannekoekbakkerij Houtlust
De KoogWad Lekker
Laren (NH)Pannenkoekenrestaurant De Coeswaerde
ScharwoudePannenkoekenhuis Ootje Konkel
ZaandamPannenkoekenrestaurant De Kraai
ZaandamHet Zaanse Pannenkoekenpaleis
ZandvoortPannenkoekenhuis De Duinrand
ZandvoortPannenkoekenrestaurant De Zeerover
Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer