Inhoud:
  HOME
  Valentijnsdag
  Halloween
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  Love Calculator
  Vlaggen van de wereld
  (Voor-)lezen
  Kleurplaten
  Pokémon
  Nederlandquiz
  Landenquiz
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes
  Seksuele voorlichting
  Voor je ouders
Seksuele voorlichting
Verkering, wat is dat?
Heb jij wel eens verkering gehad? Veel mensen die verkering hebben lopen hand in hand, of zoenen met elkaar. Maar hoe moet dat eigenlijk, tongzoenen? In dit clipje geeft een seksuoloog antwoord op al je vragen over verkering!

Jongens & meisjes
Hoe ben je op de wereld gekomen? Je bent een meisje of een jongen. Moeilijk is dat soms hè, of juist makkelijk? Jongens kunnen tenminste plassen tegen een boom, maar meisjes worden ongesteld. Zoveel verschillen! Hoe ouder je wordt, hoe meer verschillen er komen tussen jongens en meisjes.
En makkelijk is het al helemaal niet! Groter worden... Allerlei gevoelens, maar ook lichamelijke veranderingen. Heel veel.
Speciaal voor jou deze pagina, waarin je alles kunt bekijken, zoeken en lezen.
Wat je maar wilt!Spreekbeurt Seksuele voorlichting

Veel informatie voor opgroeiende kinderen en jongeren.Hoe ben je op de wereld gekomen?Hoe overleef ik de puberteit?
De puberteit kan heel leuk zijn, maar ook raar. Het ene moment ben je blij, het andere moment boos of zelfs verdrietig. Dat is ook niet raar, want er verandert van alles. Zowel in je hoofd als aan je lichaam. Wat de puberteit precies is en hoe je deze periode doorkomt, vertellen we je in dit artikel.


Nog meer sexuele voorlichting
Informatie en vragen over wat jij wilt weten over de puberteit
Hoe ben je op de wereld gekomen?
Als je in de puberteit komt, verandert je lichaam van buiten en van binnen. Pubergids.nl vertelt je wat er gebeurt met je lichaam in de puberteit en beantwoordt vragen als waarom voel je je ineens zo anders? Wat moet je met die vlinders in je buik? En hoe kom je te weten wat je eigenlijk wel en niet wilt?


Hoe ben je op de wereld gekomen? Kind en Seksualiteit
Dé site voor informatie over de seksuele ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar. Het gaat over kinderen te leren over hun eigen lijf, over grenzen aangeven en die bij een ander te herkennen en over lekker in hun vel zitten.


Google.nl


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?