Contact 
Het zorgstelsel
KiesBeter.nl
Beoordeel hier in drie stappen het aanbod van uw verzekeraar en de polissen van de andere verzekeraars. Of duik meteen de polissen in bij ‘direct naar‘. Via de veelgestelde vragen kunt u ook snel vinden wat u zoekt.
Bijzonder is dat u verzekeringen ook kunt selecteren op basis van het serviceniveau van de verzekeraar. En mensen met een chronische ziekte krijgen tips over welke aanvullingen voor hen van belang kunnen zijn.
Zorgverzekering
Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben. Deze basisverzekering dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kunt u zich (vrijwillig) aanvullend verzekeren voor kosten die niet in het basispakket zitten.


Zorgverzekering Informatie Centrum
Welke verzekering u ook afsluit, één vraag staat altijd centraal: Kunt u rekenen op uw verzekering wanneer u deze werkelijk nodig heeft? Een terechte vraag die van extra belang is in het geval van uw zorgverzekering. Het gaat hierbij immers om uw gezondheid.
Gesponsorde links

Het zorgstelsel
Zorgverzekeringen vergelijken (1)
Overzicht van alle zorgverzekeraars, hun voorwaarden en aanbiedingen.
Zorgverzekering vergelijken (2)
Wij helpen je met het vinden van een geschikte en goedkope zorgverzekering. Daarnaast biedt de site het laatste nieuws omtrent het zorgstelsel en een overzicht met alle premies en zorgverzekeraars.

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden