Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux

Computer hardware lessen en tutorials


Bouw Je Eigen PC: stap voor stap zelf een pc in elkaar zetten

Een zelfgebouwde pc geeft je volledige controle over de componenten en daarmee optimale besteding van je budget. Zelf een pc bouwen is niet ingewikkeld, maar in de loop der jaren verandert er genoeg. Tijd voor een nieuwe editie van onze Bouw Je Eigen PC handleiding, een uitgebreid stappenplan om zelf een pc in elkaar te zetten.
Zelf je PC bouwen

Zelf je PC bouwen klinkt als een lastige klus waar je erg handig voor moet zijn. Eigenlijk is het simpel, zolang de componenten zorgvuldig zijn uitgekozen kan iedereen het! In deze handleiding leggen wij uit hoe iedereen, ja ook jij, een PC kan bouwen.

Met deze tips kan iedereen een PC samenstellen!

Het is niet lastig om een PC samen te stellen. Sterker nog, door middel van deze video kan zelfs iedereen een PC samenstellen! Hoe dat precies zit, zie je in deze tutorial.

Computer hardware lessen en tutorials

Zelf een computer bouwen

Gelukkig zijn computers heel makkelijk zelf te bouwen, als je de tijd ervoor neemt. Zo kun je je machine aan je wensen aanpassen.


Alles wat u weten moet over zelf een PC samenstellen

Zelf een Windows 10 PC samenstellen is niet alleen leuk, maar heeft ook zo zijn voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen concessies te doen waar het uw wensen betreft.

Tips voor een zelfbouw-pc

Als je je pc zelf samenstelt, kun je alle onderdelen precies op maat en volgens jouw wensen combineren. We geven je ook tips om de juiste processor en andere hardware te kiezen en voor het in elkaar zetten van je zelfbouw-pc.

Computer hardware lessen en tutorials


De onderdelen van een computer

Voor veel mensen is de computer gewoon een plastic kast met bijbehoren (beeldscherm, toetsenbord, muis, speakerset, modem) die, als hij verouderd of kapot is, vervangen wordt door een andere plastic kast. Maar wat zit er precies in die kast? Waarvoor dienen al die chips, kabels en andere elektronica?

Uit welke onderdelen bestaat een pc en hoe kiest u het juiste?

Bij het zelf samenstellen van een pc, is het handig om te weten, uit welke onderdelen een pc bestaat, wat de taak van de diverse onderdelen is en wat het beste bij uw wensen en eisen past.

Bouw je eigen PC

In deze video tonen we stap voor stap hoe je zelf een PC bouwt met losse componenten zoals moederbord, processor, geheugen, koeler, sdd, harddisk, voeding, videokaart en geluidskaart.

Nationale Mediasite


Melden gebroken link      Disclaimer      Contact
Colofon       © Nationale MediaSite 2006-2024       ©