Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux


Gratis cursussen webdesign

Creëer je eigen website

Of je nu voor het eerst een website gaat maken of je bent een professional, hier zit je goed. Ontvang een speciaal voor jou ontworpen gratis website met Wix Artificial Design Intelligence of ga zelf aan de slag met Wix Editor.

Basiscursus Website-ontwerp

Het bouwen van een website is super eenvoudig. Veel mensen denken dat ze dat zelf niet kunnen en je verstand moet hebben van moeilijke programmeertaal. Dat is een illusie.
In deze gratis cursus wordt je stap-voor-stap verteld hoe je zelfs zonder te programmeren een goede website kunt bouwen met WordPress.

Hoe maak ik een website

Leer hoe je stap voor stap jouw eigen website kunt bouwen met deze complete WordPress handleiding. Met plaatjes, how-to's, voorbeelden, tips, vergelijkingen en nog meer.

Je eigen website met Jouwweb.nl

Gratis en eenvoudig een professionele website maken.

Gratis website voor sportteams

Een TeamWeb is dé superhandige gratis team website voor jouw sportteam. Het biedt handige, simpele en leuke functionaliteiten om jouw team nog makkelijker te organiseren, samen te kunnen communiceren en elkaar op de hoogte te houden.

Gesponsorde linksGratis cursussen webdesign


WordPress handleiding

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee je heel gemakkelijk de teksten en afbeeldingen op je website kunt aanpassen. Maar zoals met alles moet je wel eerst even weten hoe het werkt. Daarom heeft Bob de webbouwer deze handleiding voor WordPress geschreven.

WordPress Handleiding

Ook deze handleiding is volledig gratis! Geschreven door de redactie van WPLounge. Op deze pagina vind je een overzicht van de "Tutorials" die geschikt zijn voor beginners en mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met WordPress.

Cursus WordPress PDF

Zelf je site maken met WordPress? Dan is deze WordPress handleiding (versie 5 - 2019) een goed begin.

Gratis cursussen webdesign

WordPress cursus

WordPress is het grootste en bekendste gratis CMS (Content Management Systeem). Je kunt met zo'n CMS een website maken zonder kennis van HTML of CSS code of dat soort webtechniek...

Zelf een WordPress website maken

Een gratis stappenplan voor beginners.
Kun je een WordPress website maken als je niet enorm technisch bent? Zeker, 100%. Met dit stappenplan en onze (gratis) WordPress hulp hebben we al een paar duizend beginners (en ervaren gebruikers) geholpen met het bouwen van een eigen WordPress website, blog of webshop.

Wordpress website maken? De ultieme handleiding!

Als je een website wil opzetten voor jouw bedrijf, kun je ervoor kiezen om dit helemaal zelf te doen. Je bespaart veel geld als je geen professional in hoeft te schakelen om jouw website te laten ontwikkelen, maar het zelf ontwikkelen van een website kost wel tijd. De kans is groot dat je er zelfs tegenop ziet en dit is zeker begrijpelijk. Het maken van een website is misschien niet erg gemakkelijk, maar het is ook zeker niet onmogelijk.

Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024