Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux

Lessen en informatie over Linux


Beginnen met Linux

Mensen die met Linux gaan werken moeten zich nieuwe dingen eigen maken. Sommige dingen gaan eenvoudigweg anders (Zoek dus bijvoorbeeld niet naar exe-bestanden zoals setup.exe). Het is even wennen, ook al gaat het simpeler als je de verschillen kent.Nederlandse Linux Gebruikers Groep

Welkom bij de Nederlandse Linux Gebruikers Groep, een vereniging voor iedere Linux- en open source-liefhebber. Wij bestaan uit zeer gevarieerde leden, van doorgewinterde systeembeheerder/programmeur tot eindgebruiker.

Ubuntu handleiding

Uitgebreide beginnershandleiding die is geschreven voor het Ubuntu-besturingssysteem en onder een opensource-licentie uitgegeven. Het staat u vrij de handleiding te downloaden, te wijzigen en te delen.

Lessen en informatie over Linux

Online cusus Linux

Deze cursus Linux geschreven door Alain Wenmaekers wordt U geheel gratis aangeboden.


Gratis Cursus Linux

Linux is eigenlijk een verzamelnaam voor een groot aantal op open source gebaseerde besturingssystemen. Deze verschillende systemen worden distributies of distro's genoemd.


Linux voor beginners

Dit e-book is bedoeld voor personen die graag zouden leren werken met Linux maar dit nog nooit geprobeerd hebben. Er wordt wel een redelijke basiskennis van computers verondersteld.

Lessen en informatie over Linux


Linux Magazine

Linuxmagazine is het platform voor al het Linux en Open Source nieuws, Linux op kantoor, Ubuntu, Unix, raspberry pi, Mint, en Openstack.

5 vragen van Linux-beginners (en de antwoorden)

Met besturingssystemen als Ubuntu of Mint is Linux geenszins moeilijk. Maar toch is alles net iets anders dan bij Windows. Hier vijf antwoorden op vragen waar mensen die hun eerste stapjes zetten met Linux tegenaan lopen.

Linux: de opbouw en installatie

Handleiding van Helpmij.nl

Overzicht UNIX/Linuxcommando'sNationale Mediasite


Melden gebroken link      Disclaimer      Contact
Colofon       © Nationale MediaSite 2006-2024       ©