Gratis MS-Word lessen, cursussen en tutorialsWord tutorials
Gratis videolessen Word voor beginners
Op deze site vindt U tientallen filmpjes waarin wordt uitgelegd (in het Nederlands!) hoe bepaalde programma's werken. Denk aan chatten via Live Messenger, Word, Excel, Google, Windows (bureaublad en schermbeveiliging) en veilig internetten. Het toonaangevende computerblad: ComputerIdee zegt over deze website:
Natuurlijk steekt u van alles op van uw favoriete computerblad maar er valt altijd meer te leren. Daarom wijzen we u graag op een schitterend project van Irma Heisterkamp met de naam Internetbegeleiding. De computerlessen zijn deels van eigen hand en deels uit andere bron en bestrijken een groot aantal gebieden. De hoofdmoot richt zich op internetkennis voor de 45-plusser die niet groot is geworden met computers.

Gratis cursus MS Word 2010

Aan de slag met Word 2007
Maak o.a. kennis met de beste manieren om het nieuwe lint te gebruiken, weet waar u populaire opdrachten kunt vinden en leer wat u zoal kunt doen met de nieuwe bestandsindeling.

Kennismaking met Word 2007
De basisprincipes: typen waar u wilt op een pagina, spellingfouten corrigeren, regelafstand en paginamarges wijzigen en uw werk opslaan.

Tekst bewerken en documenten wijzigen in Word 2007
Hoe u van de ene locatie in een document naar een andere kunt gaan zodat u op elke gewenste plek op de pagina wijzigingen kunt aanbrengen, hoe u tekst kunt toevoegen verwijderen en hoe u tekst kunt verplaatsen.

Word XP en Word 2000
Macro's in Word
Word 2000

4 Lessen WordTips voor Word
Cursus Word
Cursus Word 2007
WinTips.nl
Word (basis)
Word (gevord.)
Word (prof.)

Cursus Word en PowerPoint
Leer zelfstandig werken met Word en Powerpoint voor Mac en PC.

Cursus MS Word (Computer Feeling)
Google

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden