Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux


Gratis webtools

Gratis gastenboek maken

Op MyGB.nl kunt u gratis een eigen gastenboek aanvragen voor uw website. In dat gastenboek kunnen bezoekers van uw website een berichtje achterlaten. U kunt een gastenboek ook als bijvoorbeeld een discussiepagina of nieuwspagina gebruiken. Wat heeft mygb.nl te bieden?
In 10 stappen een professionele website maken

Als ondernemer wilt u een professionele website maken, die voor genoeg conversies en klanten zorgt. Veel ondernemers weten echter niet hoe ze het beste kunnen beginnen. Daarom delen wij voor beginnende website-eigenaren een volledig stappenplan, waarmee binnen enkele weken een professionele website kan worden opgezet.

Zoeken naar geluidjes

Slimme zoekmachine voor geluidseffecten en geluidsfragmenten die aantonen hoe muziekinstrumenten klinken. Wilt u het geluidje van een kraanvogel? Of een ratelslang? Klarinet? Aardbeving? Fred Flinstone? U kunt het allemaal hier vinden. Handig om uw website op te leuken.

Giphy.com

De website gespecialiseerd in emailanimaties en emailgeluiden.

GoedBegin.com

Je eigen startpagina maken? Echt goed beginnen doe je hier met gratis je eigen startpagina cq startpage, pagina of subgoedbegin. Gratis mogelijkheid tot chatten, fun, ledengedeeltes en nog veel meer.

GesponsordGratis webtools

Gratis animaties

Duizend animaties van o.a. katten en andere dieren, feestdagen, babies en Lol!


Gifs.nl

Vind en deel GIF's op social media. Of upload zelf GIFs op de leukste en grootste GIFs community van Nederland!

Gratis gastenboek?

Bij Tboek is het mogelijk om een gratis gastenboek aan te maken. Met een eigen gastenboek kunnen bezoekers gemakkelijk bedankjes achterlaten op je site. Je eigen gastenboek is binnen enkele klikken online.

Gratis webtools

Alle kleurcodes

Hier kun je van alle kleuren de juiste code bepalen voor in je html-pagina.

Metatags Wizard

Metatags zal je helpen om op de eerste plek te komen bij Google. Volg de eenvoudige stappen en adviezen op die wij geven en kom boven je concurrenten uit.
Forum2Go Je eigen gratis Forum

Heb je een leuke site en wil je die nog leuker maken met een forum, dan ben je op de juiste plek. Bij ons krijg je een gratis forum op je site, je hoeft je alleen maar aan te melden, en je kunt direct aan de slag. Wie weet?


Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024