Nationale Mediasite

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux

Illustrator lessen en tutorials


Kennismaken met Illustrator

Welkom bij deze reeks tutorials, waarin je de basisgereedschappen en -technieken van Adobe Illustrator leert. In deze tutorial maak je kennis met de werkruimte van Illustrator en leer je hoe je afbeeldingen opent en opslaat.
Vormen maken en bewerken

Leer de basisvaardigheden voor het maken en bewerken van vormen in Adobe Illustrator CC. Je leert onder andere hoe je vormen tekent, combineert en overtrekt.

Illustraties transformeren en bewerken

Leer de basisvaardigheden voor het transformeren en bewerken van artwork in Adobe Illustrator CC. Je leert onder andere hoe je de afmetingen van artwork aanpast, gebruikmaakt van groepen en objecten uitlijnt.

Kleur en streken wijzigen

Leer de basisvaardigheden van het werken met kleuren in Adobe Illustrator CC, zoals het wijzigen van kleuren, het maken van stalen, het opnieuw kleuren van artwork en meer.

Illustrator lessen en tutorials

Werken met tekengereedschappen

Je leert onder andere hoe je de gereedschappen Potlood en Kromming gebruikt en paden bewerkt.

Content ordenen met lagen

Je leert onder andere hoe je content maakt, bewerkt en ordent.

Een logo ontwerpen

Gebruik vectorvormen om een logo te maken dat er zowel op het scherm als gedrukt goed uitziet. Vectorillustraties kunnen naar elk formaat - van visitekaartjes tot billboards - worden geschaald zonder kwaliteitsverlies.Illustrator lessen en tutorials
Voeg tekst toe aan je ontwerpen

Leer de basisvaardigheden voor het gebruik van tekst in je Adobe Illustrator CC-ontwerpen. Je leert onder andere hoe je tekst toevoegt, en hoe je de opmaak en de stijl van de tekst aanpast.

Werken met effecten

Illustrator bevat allerlei effecten die u kunt toepassen op een object, groep of laag om de eigenschappen hiervan te wijzigen.
Melden gebroken link      Disclaimer      Contact
Colofon       © Nationale MediaSite 2006-2024       ©