Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux

Gratis cursussen HTML-5 en CSS

Inleiding tot HTML5 en CSS3

HTML5 is de nieuwste HTML-versie, de opvolger van HTML versie 4 en XHTML versie 1. Het doel van HTML5 is minder afhankelijk te zijn van technologiën als Flash, Silverlight, speciale video-players, plugins, etc., het biedt betere ondersteuning voor het semantische web en bevat meer mogelijkheden voor web-applicaties en mobiele apparaten.

HTML-cursus online

Iedereen kan nu snel en eenvoudig een webpagina maken, gewoon, op deze site! U typt tekst en code en... ziet meteen het resultaat!

Gratis cursus HTML en CSS Basis

Learnit biedt deze online cursus HTML en CSS gratis aan. U kunt natuurlijk ook bij onsonder begeleiding een meer omvattende cursus HTML en CSS volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basis principes de fijne kneepjes van de taallaat zien. Door een training te volgen onder begeleiding leert u op een efficiënte maniergoede websites te bouwen.

Online Cursus HTML en CSS

In de cursus basiskennis HTML en CSS leer je hoe je webpagina's structureert met de juiste HTML-tags en hoe je met CSS de lay-out en de vormgeving van een webpagina aanpast naar jouw wensen. HTML en CSS zijn voortdurend in ontwikkeling. Maar de basis is de basis, en die leer je in deze cursus.

Gesponsorde links

Gratis cursussen HTML

Basiscursus HTML/CSS

Deze website ondersteunt de Basiscursus HTML/CSS (Gegeven door Jaap van der Veen, Docent aan NHL Hogeschool) met naslagwerk en handige links. Daarnaast worden links naar artikelen geplaatst die volgens de docent nuttig, interessant of soms grappig zijn voor studenten die de Basiscursus HTML/CSS hebben gevolgd.

HTML cursus voor beginners

HTML cursus volgen, makkelijker kan het niet. Bouw je eigen website op basis van HTML. HTML is eenvoudig te leren en is leuk om mee te werken.

Basiscursus HTML

Verreweg de meeste websites zijn geschreven in HTML. HTML staat voor HyperText Markup Language en is een soort simpele programmeertaal, die de browser de indeling van je site vertelt.

Gratis cursus HTML en CSS Basis

Learnit biedt deze online cursus HTML en CSS gratis aan. U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding een meer omvattende cursus HTML en CSS volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basis principes de fijne kneepjes van de taal laat zien. Door een training te volgen onder begeleiding leert u op een efficiënte manier goede websites te bouwen.

Gratis cursussen HTML

Beginnen met HTML + CSS

Deze korte cursus is bedoeld voor mensen die willen beginnen met CSS en nog nooit een CSS-stylesheet hebben geschreven.
Hij legt niet veel uit over CSS. Hij legt alleen uit hoe je een HTML-bestand en een CSS-bstand maakt en ze samen laat werken. Daarna kun je één van de vele andere cursusen lezen om meer eigenschappen aan de HTML- en CSS-bestanden toe te voegen.

HTML School

HTML is de taal om websites te maken. Het lijkt heel moeilijk, maar dat is het helemaal niet. Op HTML School staat een cursus om HTML onder de knie te krijgen. Met behulp van lessen werken we het project af. Je begint met niets, maar na de lessen heb je de basiskennis in je. Je kunt de cursus en de artikelen ook downloaden als een PDF boek.

HTML leren schrijven

Wil jij een website leren bouwen? Volg dan deze video-reeks waarin je alles leert over de basis van HTML en CSS. De lessen zijn modulair opgebouwd zodat je altijd snel een bepaald onderwerp terug kunt kijken. Na het afronden van de Basis HTML & CSS reeks kun je je eerste website bouwen en andere tutorials op mijn kanaal volgen!

Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024