Nationale Mediasite
Computercursussen

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux

PHP lessen en tutorials


PHP Boek

De PHP cursus in dit boek is bedoeld voor zelfstudie als je de programmeertaal PHP wil leren. Je mag het boek gratis en voor niks lezen en de gebruikte voorbeelden zijn open source. PHPBoek is geschikt voor zowel mensen die nog nooit geprogrammeerd hebben als mensen die al kunnen programmeren in een andere programmeertaal. Vanwege de vragen en opdrachten aan het eind van een hoofstuk kan PHPBoek ook gebruikt worden in cursusverband.
PHP Hulp Beginnershandleiding

Een handleiding voor de eerste kennismaking met PHP.

Programmeren in PHP

75 Nederlandstalige tutorials in de categorieën gemakkelijk, normaal en moeilijk.

Cursus PHP voor beginners

Door middel van voorbeelden zal ik jullie proberen wat wegwijs te maken in de programmeertaal PHP. Om met PHP te starten is een goede basiskennisnodig van HTML, daar de één niet zonder de andere kan.

PHP Introductie

Installeren en basis van PHP (Video Nederlands gesproken)

PHP lessen en tutorials

PHP-tutorial voor beginners

PHP is een servergebaseerde open-source scripttaal die voornamelijk dient voor het maken van dynamische webpagina's. Oorspronkelijk stond de afkorting voor 'Personal Home Page Tools', maar tegenwoordig voor 'PHP: Hypertext Preprocessor'.


Hallo PHP (Video Nederlands gesproken)Het verschil tussen HTML en PHP (Video Nederlands gesproken)

PHP lessen en tutorials

Basiscursus PHP

Deze Basiscursus PHP is opgezet door Jaap van der Veen, docent aan NHL Hogeschool, afdeling Learning Centre. In deze cursus leren studenten de basis van het programmeren in PHP te begrijpen. Daarnaast leren studenten wat er allemaal komt bij komt kijken om PHP in een website te kunnen inzetten.

Gratis cursus PHP en MySQL

Learnit biedt deze online cursus PHP en MySQL gratis aan. U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding van een trainer een actuele en veel uitgebreidere cursus PHP komen volgen.

PHP en MySQL

In de module "Interactieve websites met PHP en MySQL" leer je werken met scripts. Scripts heb je nodig om webpagina's interactief te maken. Met alleen HTML kunnen geen dynamische webpagina's worden ontworpen. Scripts kunnen in diverse talen geschreven worden. Voorbeelden van scriptingtalen zijn PHP en JavaScript. In deze module behandelen we de scriptingtaal PHP.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?      Contact       © Nationale MediaSite 2006-2019