Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux


PHP lessen

PHP Boek

De PHP cursus in dit boek is bedoeld voor zelfstudie als je de programmeertaal PHP wil leren. Je mag het boek gratis en voor niks lezen en de gebruikte voorbeelden zijn open source. PHPBoek is geschikt voor zowel mensen die nog nooit geprogrammeerd hebben als mensen die al kunnen programmeren in een andere programmeertaal. Vanwege de vragen en opdrachten aan het eind van een hoofstuk kan PHPBoek ook gebruikt worden in cursusverband.
PHP Hulp Beginnershandleiding

Een handleiding voor de eerste kennismaking met PHP.

Programmeren in PHP

75 Nederlandstalige tutorials in de categorieën gemakkelijk, normaal en moeilijk.

Cursus PHP voor beginners

Door middel van voorbeelden zal ik jullie proberen wat wegwijs te maken in de programmeertaal PHP. Om met PHP te starten is een goede basiskennisnodig van HTML, daar de één niet zonder de andere kan.

PHP Introductie

Installeren en basis van PHP (Video Nederlands gesproken)

GesponsordPHP lessen


PHP-tutorial voor beginners

PHP is een servergebaseerde open-source scripttaal die voornamelijk dient voor het maken van dynamische webpagina's. Oorspronkelijk stond de afkorting voor 'Personal Home Page Tools', maar tegenwoordig voor 'PHP: Hypertext Preprocessor'.

Hallo PHP (Video Nederlands gesproken)


Het verschil tussen HTML en PHP (Video Nederlands gesproken)

MySQL lessen


De grote MySQL tutorial voor dummies

De digitale wereld is een constant groeiende hoeveelheid aan data en het zijn databasemanagementsystemen zoals MySQL die hieraan ten grondslag liggen. Dergelijke systemen maken het mogelijk om grote hoeveelheden gegevens elektronisch te verwerken, consistent op te slaan en permanent te bewaren.

MySQL tutorials

Een heleboel MySQL tutorials van eenvoudig tot normaal.

MySQL tutorial

PHP op zich is leuk, maar het is nog leuker als je snel en makkelijk data op kan slaan, ordenen en op kan halen, zonder dat je je met moeilijke programmeerconstructies bezig moet houden. Hiervoor is de database. Je geeft hem data, die slaat ie op en beheert hem voor jou, zonder dat jij je met het opslaan zelf bezig moet houden.

Basis PHP/MySQL tutorial programmeren van een eventkalender

In deze eerste video van de basis tutorial reeks maken we een evenementen kalender dynamisch, waarbij de evenementen uit een database worden gehaald.


Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024