Nationale Mediasite
Home Blogs Contact

     Lokaal nieuws uit:      

Rubrieken


Webdesign:

Algemeen - HTML - HTML editors - Kleurenkiezer - XML - CSS - Java(-script) - Dreamweaver - ASP - WordPress - PHP/MySQL - chmod calculator - webtools

Programmeren:

C/C++ - Delphi - Visual Basic en VBA - Perl

MS Office:

Access - Excel - Word - PowerPoint

Multimedia:

lllustrator - Photoshop - MS Paint - Paint Shop Pro - The Gimp - IrfanView - AutoCad - Adobe Premiere - Videobewerking

Hardware:

Hardware - netwerken

Internet:

Beveiliging

Divers:

Windows - Linux


Java lessen en tutorials


Cursus Java voor beginners

Java is een programmeertaal die voor veel doeleinden gebruikt wordt. Met Java kun je webapplicaties, desktop-applicaties en mobiele applicaties bouwen. In deze cursus Java leer je hoe Java werkt en hoe je een zeer eenvoudige applicatie maakt met Java.


Programmeren in Java

Java, allicht zeer bekend in het oor, maar in praktijk misschien niet zo. Misschien altijd toch eens willen weten hoe het nu werkelijk met JAVA zit? Dan is deze tutorial perfect geschikt voor jou!!!

Hoe maak je Java applets?

Cursus in het schrijven van Java-applets, bedoeld voor beginners.

Gereedschap voor Java-ontwikkelaars

J2SE Software Development Kit (JDK) is het gratis software-ontwikkelingsplatform voor web-applicaties in Java. Hiermee bouwen programmeurs onder andere bewegende webonderdelen en webgerelateerde software met een sterk interactief karakter.

Starten met programmeren

Met deze cursus Starten met programmeren; een introductie in Java kunt u in een korte tijd (in ongeveer vijf avonden) op een leuke manier basisvaardigheid krijgen in het programmeren. Wat u gaat leren, is een programma schrijven dat een pen bestuurt die tekent op een tekenblad.

Java lessen en tutorialsJava lessen en tutorials

Hoe maak je een applicatie? (video)
Programmeren in Java

In deze cursus kunt u leren hoe u eenvoudige programmaatjes schrijft in de programmeertaal Java. Deze basis is voldoende om verder te gaan naar de geavanceerdere delen van Java.

Aan de slag met Java

Objectgeoriënteerd ontwerpen en programmeren. Aan de slag met Java maakt je wegwijs in de wereld van Java 7, en met name in het maken van Swing-applicaties. Het boek is bestemd voor beginnende Java-programmeurs, studenten die Java moeten leren en iedereen die wil weten wat een klasse, object, methode of interface is.Melden gebroken link

Disclaimer

ContactColofon

© Nationale MediaSite 2006-2024