Nationale Mediasite
De betere restaurants in Zuidholland
DELFT

Spijshuis De Dis

Spijshuis De Dis

Graag ontvangen wij u om u te laten genieten van onze Hollandse specialiteiten, waarmee Spijshuis de Dis zich onderscheidt van andere restaurants.
Ooit een gebonden soep in een broodje genuttigd? Of wordt uw keuze: roodbaars, kingklip, zalm, pepermakreel, lucht gedroogde ham, brie met een heerlijke saffraansaus op een bedje van wortel en ui? De Dis maakt het u eenvoudig en presenteert u dat alles op een opmerkelijke wijze, wanneer u een "Brakkemast" kiest.

KATWIJK

Het Wapen van Kattuk

Het Wapen van Kattuk

Gelegen achter de boulevard in het centrum van Katwijk. Heerlijk dineren in een gezellige sfeer met vrienden, familie, collega's of juist met z'n tweeen. Bij ons voelt u zich 'thuis'. Wij bieden verschillende gerechten uit onze Frans-Nederlandse keuken, klassiek en vernieuwend.

DEN HAAG

Dekxels

Dekxels

Dekxels is een restaurant die Mediterrane en Aziatische smaken laat samensmelten in kleine gerechten.
Het heeft een interieur met veel natuurlijke elementen en is gelegen aan de gezellige Denneweg in Den Haag, welke goed bereikbaar is via de snelweg of centraal station.
Laat je verrassen door geweldige smaak-variaties!

ROTTERDAM

Panzero' Apulian StrEat Food

Panzero' Apulian StrEat Food

Wij geven om jou en jouw gezondheid, dus geven wij veel aandacht aan onze ingrediënten, bereiding en kwaliteitscontrole, om zo eerlijke producten aan te kunnen bieden, gemaakt met enkel en alleen ingrediénten uit Apulië, voor het echte Apuliaanse streetfood ervaring.

WASSENAAR

Grieks Restaurant Eleni

Grieks Restaurant Eleni

Echte Griekse specialiteiten eten in Wassenaar? Dan moet u bij Grieks Restaurant Eleni zijn! Gastheer Christos en zijn team staan 6 dagen per week voor u klaar om u op de voor hem zo bekende wijze in de watten te leggen.

Valide CSS!      Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?