Nationale Mediasite
De betere restaurants in Gelderland
ALMERE

Eetcafe De Herberg

Eetcafe De Herberg

Al tientallen jaren een begrip in Almere en omstreken. In ons restaurant heeft u de keuze uit een ruime sortering menu's en specialiteiten.

DRONTEN

THUIS eten & wonen

THUIS eten & wonen

Bij THUIS zijn wij allemaal grote liefhebbers van puur en (h)eerlijk eten. Al onze taarten bakken we zelf, we hebben een uitgebreide barista-training gevolgd en in ons restaurant worden zoveel mogelijk verse, biologische en/of streekproducten gebruikt. Elke vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant ook geopend voor diner. Chef Harm Jan kookt met het mooiste en lekkerste wat het seizoen te bieden heeft.

DRONTEN

Aan de Fonteyn

Aan de Fonteyn

Bij Restaurant "Aan de Fonteyn" kunt u sfeervol genieten midden in het bruisende centrum van Dronten. U bent van harte welkom met uw familie, vrienden of zakelijke relaties op ons uniek gelegen terras of in ons sfeervolle restaurant.
Wij hebben vers gezette koffie, lekkere lunches, een heerlijk diner of een gezellige borrel.

URK

Restaurant De Boet

Restaurant De Boet

Op een prachtige locatie op de Urker haven staat het monumentale pand van Restaurant De Boet. Het juweeltje van Cees en Zwanie Kramer. Niet alleen volgens vakblad Lekker, met plaats 58 op de ranglijst, hét toprestaurant van Flevoland, maar Michelin en Gault Millau klasseren De Boet als beste wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding en noemt de zaak het adres voor een mooi uitgebalanceerde wijnkaart.
Lekker dineren, een uitgebreide lunch of een genieten van een drankje met smakelijke hapjes, in de prachtige dinerzaal met open keuken, de wijnbar of op het terras.

Almere

Brasserie Bakboord

Brasserie Bakboord

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea. Chefkok Raffaele Puliga en Sous-Chefkok Stefan Gasman zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.

Valide CSS!      Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?