Nationale Mediasite
De betere restaurants in Gelderland
RENKUM

Grand Café Oude Post

Grand Café Oude Post

Oude Post streeft ernaar om verrassende gerechten te serveren, gemaakt met ingrediënten van eersteklas kwaliteit. Alles wordt zoveel mogelijk huisgemaakt. De bijbehorende wijnen zijn van een uitstekende selectie.

ARNHEM

Thais Restaurant Rung

Restaurant Rung

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het Thaise eten zeker niet altijd pittig. Dit bepaalt een ieder voor zichzelf.
Een Thaise maaltijd bestaat uit een gevarieerd aantal gerechten. Naast de witte rijst, kan dit zijn een soep, een curry, een gestoomd gerecht, een gebakken gerecht,een salade en een aantal sauzen. Alle gerechten worden tegelijk geserveerd met witte rijst en gezamenlijk genuttigd.

Doornenburg

Restaurant Rijnzicht

Rijnzicht Doornenburg

Gelegen tussen het historische kasteel 'Doornenburg' en 'Fort Pannerden', ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, restaurant Rijnzicht. Sinds december 2018 in het bezit van 1 michelinster.
Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

NIJMEGEN

Munt Saladebar

Munt Saladebar

MUNT is ontstaan uit een door twee vriendinnen gedeelde passie voor vers, verantwoord en puur eten. Wij zijn er van overtuigd dat gezond eten belangrijk is voor een goede balans tussen lichaam en geest. Wanneer je voor eerlijk en onbewerkt voedsel kiest, draagt dit bij aan een gezonder lichaam èn een betere wereld.

EDE

TapAsia

TapAsia

TapAsia biedt u de mogelijkheid om, zowel met z'n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de lekkerste Aziatische gerechten.
Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt TapAsia u in hogere sferen.

Elst

Brasserie BinX

Brasserie BinX

Bij Brasserie BinX serveren wij een kaart met 20 sexy gerechten, elk een combinatie van de beste ingrediënten op hoog niveau bereidt. De grootte van de gerechten is perfect op elkaar afgestemd, waardoor onze gasten meer van de stoere smaken van onze koks mogen ervaren. Gemiddeld kiest een gast op een avond vier of vijf gerechten, zodat onze gastvrije bediening u vaker mag verrassen.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?