Nationale Mediasite
De betere restaurants in Gelderland
RENKUM

Grand Café Oude Post

Grand Café Oude Post

Oude Post streeft ernaar om verrassende gerechten te serveren, gemaakt met ingrediënten van eersteklas kwaliteit. Alles wordt zoveel mogelijk huisgemaakt. De bijbehorende wijnen zijn van een uitstekende selectie.

ARNHEM

Restaurant Salathai

Restaurant Salathai

Thais Restaurant Salathai heeft een originele Thaise keuken wat uniek is voor Arnhem en omgeving.
De koks zijn meesters in het bereiden van pittige maaltijden, maar zijn even trots als ze hun gasten kunnen plezieren die een milder aroma prefereren.

NIJMEGEN

Munt Saladebar

Munt Saladebar

MUNT is ontstaan uit een door twee vriendinnen gedeelde passie voor vers, verantwoord en puur eten. Wij zijn er van overtuigd dat gezond eten belangrijk is voor een goede balans tussen lichaam en geest. Wanneer je voor eerlijk en onbewerkt voedsel kiest, draagt dit bij aan een gezonder lichaam èn een betere wereld.

EDE

TapAsia

TapAsia

TapAsia biedt u de mogelijkheid om, zowel met z'n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de lekkerste Aziatische gerechten.
Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt TapAsia u in hogere sferen.

Elst

Brasserie BinX

Brasserie BinX

Bij Brasserie BinX serveren wij een kaart met 20 sexy gerechten, elk een combinatie van de beste ingrediënten op hoog niveau bereidt. De grootte van de gerechten is perfect op elkaar afgestemd, waardoor onze gasten meer van de stoere smaken van onze koks mogen ervaren. Gemiddeld kiest een gast op een avond vier of vijf gerechten, zodat onze gastvrije bediening u vaker mag verrassen.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?