Nationale Mediasite
De betere restaurants in Noord-Brabant
ASTEN-HEUSDEN
Paulus Eten en Drinken

Paulus Eten en Drinken

Lekker uit eten in een gezellig, goed restaurant. Een kopje koffie met verse appeltaart, als welkome onderbreking van uw fietstocht. Een verrassend wijntje drinken aan de bar of op het terras. Een lunch waar je u tegen zegt. Bij Paulus eten & drinken is het allemaal mogelijk.
BERGEN OP ZOOM
't Geheim van Bergen

't Geheim van Bergen

Welkom bij restaurant 't Geheim van Bergen. Voor onze gerechten maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten met de focus op beterleven vlees. Op ons vlees zijn wij trots! Met name ons eigen Berkshire varkensvlees uit eigen tuin!

BERGEIJK
Streekrestaurant De Hofkaemer

Streekrestaurant De Hofkaemer

Welkom bij ons Streekrestaurant op 't Hof te Bergeijk. Onze menukaart bestaat voor 80% uit streekproducten, waarvan u in een gemoedelijke huiselijke sfeer kunt genieten, zoals u dat in de Bourgondische Kempen gewend bent. Marnetta maakt van deze streekproducten op eigentijdse wijze over(h)eerlijke gerechten.

BOXMEER
Grandcafé De Douairière

Grandcafé De Douairière

De Douairière is een Grand Café in het Land van Cuijk, er is veel ruimte. En dus veel privacy. Modern, een tikkeltje trendy, maar warm, aangenaam. De sfeer van een riant café, de kwaliteit van een toprestaurant.

HEUSDEN
BOEI35

BOEI35

BOEI35 is een sfeervol, ongecompliceerd restaurant op de 2e verdieping van een rondeel gebouw in de historische vestingstad Heusden. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de vesting Heusden, de jachthaven en de Bergsche Maas.

BOSSCHENHOOFD
Café-Restaurant De Cockpit

Café-Restaurant De Cockpit

Restaurant De Cockpit ligt op de route van diverse prachtige fietsroutes. Hier kunt u genieten van welverdiend verfrissend drankje of een heerlijke lunch tussendoor. Ook kunt u de dag eindigen met een verrukkelijk diner.

BOXTEL
Restaurant De Rechter

Restaurant De Rechter

Gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Er is een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Bij restaurant De Rechter ga je uit eten in een stijlvolle omgeving, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?