Nationale Mediasite
De betere restaurants in Limburg
ARCEN
Restaurant De Oude Hoeve

Restaurant De Oude Hoeve

Het restaurant is verdeeld in 3 sfeervolle ruimtes met een open verbinding met elkaar. Het meubilair is modern en zeer comfortabel. Het terras heeft de beste ligging van heel Arcen. U zit midden op het raadhuisplein, het hart van Arcen.
BLERICK
Restaurant Sur Meuse

Restaurant Sur Meuse

Gezellig samenzijn in onze knusse brasserie of op ons terras met uitzicht op de Maas. Sur Meuse is gelegen op een van de sfeervolste plekjes aan de Limburgse Maas. U bent welkom voor lunch, borrel en diner met vrienden, collega's, familie of uw gezin.

BRUNSSUM
Brasserie De Uitvlucht

Brasserie De Uitvlucht

Brasserie, familie restaurant, bar/lounge, speelruimte,vergaderruimte en een heerlijk terras met vrij uitzicht over het natuurbad en de omringende natuur.

ECHT
Restaurant Il Caminetto

Restaurant Il Caminetto

Ons restaurant Il Caminetto dankt zijn naam aan de haard die onze oude locatie verfraaide. Inmiddels zijn wij verhuisd en is de haard verleden tijd. De naam en de gezelligheid zijn echter gebleven.
Wij willen graag iedereen een plezierige avond bezorgen en onze passie voor lekker eten en pure smaken delen.

GENNEP
Brasserie ít Geveltje

Brasserie 't Geveltje

Heerlijk uitgebreid tafelen, kaarsjes aan en een goed gevuld glas wijn. Dat kan nu bij Brasserie 't Geveltje!

GELEEN
Biesenhof Carréhoeve

Biesenhof Carréhoeve

Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie en een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Tevens kunt u hier terecht voor een lekkere lunch of diner. Wij laten u graag kennismaken met de lekkerste gerechten.

GULPEN
Grand café Neubourg

Grand café Neubourg

Grand café Neubourg is gelegen in het centrum van Gulpen en heeft een geheel eigen uitstraling, zowel binnen als op het prachtige terras. Een plek waar jong en oud zich thuis voelt, waar u de hele dag terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?