Nationale Mediasite
De betere restaurants in Zeeland
DOMBURG

De Boterkapel

De Boterkapel

Misschien heeft u al gehoord van onze goed gevulde bentobox, gevuld met kleine vis- of vleeslekkernijen. Deze zijn niet meer weg te denken van onze menukaart.
Onze keuken staat letterlijk midden in de zaak, dus u kan uitgebreid op onze vingers kijken. Wij bereiden het grootste gedeelte van onze verse producten in onze open Beech oven waar je de vlammen in ziet branden: van zacht gegaarde kalfsucade tot zeebaars met paëlla.

MIDDELBURG

Restaurant Basalt

Restaurant Basalt

Albert en Patricia Minderhoud heten u graag welkom in hun gezellige restaurant Basalt, gelegen in het historisch hart van Middelburg. In de Sint Janstraat, dicht bij de vismarkt, staan wij iedere dag voor u klaar. Het restaurant heeft een prettige huiselijke sfeer en een wisselend aanbod van markt verse vis.

SLUIS

Grill Restaurant Passie

Grill Restaurant Passie

In ons Grill restaurant worden de heerlijkste vis- en vleesgerechten bereid op de houtgrill temidden van de zaak, wat een heerlijke specifieke smaak geeft. De menukaart herbergt een mooie keuze voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Alles wordt vers bereid.
Enkele grillspecialiteiten zijn onder andere ribeye, lamskoteletten, côte á l'os en overheerlijke gamba's.

WESTKAPELLE

Strandpaviljoen Scheldezicht

Strandpaviljoen Scheldezicht

Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust tussen Zoutelande en Westkapelle in de Joossesweg. Een plek waar je lekker kunt eten met een fantastisch uitzicht op de Noordzee en de scheepvaart maar ook waar je naar toe gaat vanwege de gezellige avonden in de zomermaanden of een warme chocomel in de wintermaanden.

ZIERIKZEE

De Gekroonde Suikerbiet

De Gekroonde Suikerbiet

Het Zierikzeese Café de Gekroonde Suikerbiet (in de volksmond de Biet genoemd) dankt zijn naam aan de bietentransporten die sinds eind negentiende eeuw vanaf Schouwen-Duiveland plaats vonden. De naam dateert vermoedelijk uit 1892, maar al eerder (vanaf 1873) was er op deze plek een herberg met tapperij.

Valide CSS!      Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?