Nationale Mediasite
De betere restaurants in Noord-Holland
AMSTERDAM

Mount Everest Tandoori

Mount Everest Tandoori

Onze Tandoori gerechten worden gemaakt in een traditionele tandoori oven. Deze wijze van bereiding zorgt voor de authentieke smaak en is essentieel voor de Indiase keuken. De tandoori wordt gebruikt voor het koken van o.a. Indiase gerechten, zoals kip tandoori, kip tikka en broodsoorten, zoals tandoori roti en naanbrood. De tandoori werd populair tijdens de islamitische bewind in Zuid-Azië. In India is de tandoori ook wel bekend als een Bhatti.

AMSTERDAM

Eetcafé Sonneveld

Eetcafé Sonneveld

Ons restaurant is voor iedereen die trek heeft in een lekker hapje of drankje. Zowel voor de lunch als voor een lekker diner. De kaart is erg divers en er staat voor ieder wel iets lekkers op. Broodjes, salades, heerlijke warme gerechten en complete menu's, het kan niet op. Smoothies, speciale coffees en cool cappuccino's. Je kunt bij ons ook genieten van een High Coffee, Wine en Beer! Buiten de kaart om zijn er iedere week 2 verschillende menu's voor € 9.50.

ALKMAAR

De Koning Eten & Drinken

De Koning Eten & Drinken

De Koning is een gezellig café aan de Platte Stenenbrug waar je heerlijk kunt lunchen, dineren, borrelen en dansen. Je kunt een tafel reserveren, maar een hapje aan de bar kan natuurlijk ook. Ons terras is op het westen gericht zodat je op mooie dagen lang kunt genieten van de zon.

AALSMEER

Westeinder Paviljoen

Westeinder Paviljoen

Een 'droom aan het water', dat is het Westeinder Paviljoen volgens velen. Op slechts tien minuten rijden van Schiphol, direct aan de Westeinderplassen, staan wij voor elke gelegenheid voor u klaar. Of dat nou is voor een lunch, borrel of diner in ons restaurant. Door de flexibele indeling van de locatie zijn er talloze mogelijkheden voor zowel feestelijke partijen en bruiloften als zakelijke groepen.

EGMOND AAN ZEE

D'Oude Clipper

D'Oude Clipper

D' Oude Clipper is een warm en sfeervol restaurant met een maritieme uitstraling en een vanzelfsprekende gastvrijheid, waardoor u zich gelijk thuis voelt.
Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 100 gasten. Er kan een heerlijk aperitief gedronken worden aan de bar, oftewel in onze Clipper, waarbij u zich als een kapitein op het schip waant.
Ons restaurant is ook geschikt voor bruiloften, feesten en partijen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Valide CSS!      Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?