Nationale Mediasite
Pannenkoekenrestaurants in Groningen
Bourtange

De Staakenborgh

Grand Café & Restaurant Boven Groningen Loop eens binnen, neem plaats en geniet van de authentieke huiskamersfeer in ons restaurant. Ieder gezelschap met ieder budget vindt op onze kaart wel iets waarvan het water in de mond loopt. Zo serveren we à-la-cartegerechten, dagschotels en ook heerlijke pannenkoeken. Alles wordt met zorg samengesteld en bereid.
DELFZIJL

Brasserie Ziel

Brasserie Ziel

Kom ook eens culinair genieten in ons restaurant in het hartje van Delfzijl, Restaurant Brasserie Ziel. Een gastvrije ontvangst en kwalitatief goed eten in een huiselijke sfeer, dat is waar Restaurant Brasserie Ziel voor staat.
Restaurant Brasserie Ziel in Delfzijl, voor velen een karakteristieke en vertrouwde plaats om elkaar bij een lekkere kop koffie te ontmoeten. Mede door de open keuken heerst binnen een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

GRONINGEN

Brasserie Groen

Brasserie Groen

Bij Restaurant & Brasserie Groen draait alles om puur, eerlijk en gezond lunchen & dineren voor een vriendelijke prijs. Onze keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken.

WINSCHOTEN

Restaurant 't Backhuys

Restaurant 't Backhuys

De Franse ambachtelijke keuken neemt je automatisch mee naar vroeger.... Slowcooking is een methodiek van het bereiden van gerechten met werkwijzen die al honderden jaren gebruikt worden. We spreken hier over lang smoren, roken, pekelen, in het zuur of suiker leggen etc.

HAREN

De Rietschans

De Rietschans

De Rietschans in Haren is een stijlvolle locatie met uitzicht over het water van het Paterswoldsemeer. U vindt bij ons een sfeervol à la carte restaurant, een groot terras en meerdere zalen. De Rietschans in Haren is een stijlvolle locatie met uitzicht over het water van het Paterswoldsemeer. U vindt bij ons een sfeervol à la carte restaurant, een groot terras en meerdere zalen.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?