Nationale Mediasite
De betere restaurants in Friesland
APPELSCHA

Restaurant De Bosberg

Restaurant De Bosberg

Een menukaart waar heerlijke gerechten op staan. Van lunch en kleine hapjes naar een overheerlijk diner. Laat je verwennen door de kok van Restaurant De Bosberg.

BEETSTERZWAAG

Restaurant Prins Heerlijck

>Restaurant Prins Heerlijck

Met veel plezier zijn wij sinds 1998 uw gastheer in restaurant Prins Heerlijck. U vindt restaurant Prins Heerlijck in het groene hart van Friesland "de Wâlden" in het pittoreske Beetsterzwaag direct aan de rijksweg A7 tussen Drachten en Heerenveen. Wij hopen dat ook het virtuele bezoek aan ons restaurant u naar wens zal zijn. Onze website geeft informatie over de vele mogelijkheden van ons restaurant.

LEEUWARDEN

De Grote Wielen

De Grote Wielen

De fraaie ligging en de karakteristieke piramidestijl geven restaurant De Grote Wielen net dat tikkeltje extra. De weidsheid van het natuurgebied "De Groote Wielen" vormt een harmonieus geheel met de knusse sfeervolle ambiance van het restaurant. Het voortdurend bewegende water, de steeds veranderende luchten, de talrijke watervogels en het wuivende riet, bieden elk uur van de dag in elk jaargetijde een boeiend schouwspel.

LEEUWARDEN

Restaurant eindeloos

Restaurant eindeloos

Midden in de historische binnenstad van Leeuwarden vindt u in een monumentaal pand restaurant Eindeloos van eigenaar en chef-kok Willem Schaafsma.
Het historische pand heeft een eigentijdse uitstraling.
Eindeloos is een restaurant waar gastvrijheid en gastronomie voorop staan. Biologisch, duurzaam en het seizoen vormen de uitgangspunten bij de inkoop van onze producten.

Restaurant 't Vaticaan

Restaurant 't Vaticaan

Welkom op de website van Lunch & Dinner Café ’t Vaticaan, gelegen in het hart van het pittoreske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden. Laat u verrassen terwijl u onze website doorloopt en een kijkje neemt in onze keuken.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?