Nationale Mediasite
De betere restaurants in Friesland
APPELSCHA
Restaurant De Bosberg

Restaurant De Bosberg

Een menukaart waar heerlijke gerechten op staan. Van lunch en kleine hapjes naar een overheerlijk diner. Laat je verwennen door de kok van Restaurant De Bosberg.

BEETSTERZWAAG
>Restaurant Prins Heerlijck

Restaurant Prins Heerlijck

Met veel plezier zijn wij sinds 1998 uw gastheer in restaurant Prins Heerlijck. U vindt restaurant Prins Heerlijck in het groene hart van Friesland "de Wâlden" in het pittoreske Beetsterzwaag direct aan de rijksweg A7 tussen Drachten en Heerenveen. Wij hopen dat ook het virtuele bezoek aan ons restaurant u naar wens zal zijn.

LEEUWARDEN
De Grote Wielen

De Grote Wielen

De fraaie ligging en de karakteristieke piramidestijl geven restaurant De Grote Wielen net dat tikkeltje extra. De weidsheid van het natuurgebied "De Groote Wielen" vormt een harmonieus geheel met de knusse sfeervolle ambiance van het restaurant. Het voortdurend bewegende water, de steeds veranderende luchten, de talrijke watervogels en het wuivende riet, bieden elk uur van de dag in elk jaargetijde een boeiend schouwspel.

LEEUWARDEN
Restaurant eindeloos

Restaurant eindeloos

Midden in de historische binnenstad van Leeuwarden vindt u in een monumentaal pand restaurant Eindeloos van eigenaar en chef-kok Willem Schaafsma.
Het historische pand heeft een eigentijdse uitstraling.

Sneek
Restaurant 't Vaticaan

Restaurant 't Vaticaan

Welkom op de website van Lunch & Dinner Café ’t Vaticaan, gelegen in het hart van het pittoreske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden. Laat u verrassen terwijl u onze website doorloopt en een kijkje neemt in onze keuken.

AKKRUM
Restaurant eindeloos

Restaurant Oan 'e Boarn

Restaurant "Oan 'e Boarn" serveert Friese specialiteiten, biologische streekproducten en speelt in op de seizoenen. Zo zorgen zij voor een gevarieerde menukaart, het hele jaar door.

SURHUISTERVEEN
Brasserie Kolkzicht

Brasserie Kolkzicht

Wie de Kolk van Surhuisterveen kent, kent Brasserie Kolkzicht. Daar zijn we best een klein beetje trots op. We zijn dan ook blij u hier als gast te mogen ontvangen. Bij Kolkzicht kunt u terecht voor een lunch of diner, maar ook voor een kopje koffie met appelgebak of een borreltje zit u prima bij ons.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?