Nationale Mediasite
De betere restaurants in Overijssel
ALMELO

Restaurant Ledeboer

Restaurant Ledeboer

Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat ons restaurant uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, wordt u heerlijk in de watten gelegd. Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kunt u hier nog steeds terugvinden.

RAALTE

Restaurant 't Arsenaal

Restaurant 't Arsenaal

Restaurant 't Arsenaal beschikt over een gezellige bar, een sfeervol restaurant (zowel op de begane grond als op de eerste etage) en een binnentuin. Wij bieden voor lunch of diner plaats aan gezelschappen tot 45 personen. Voor culinaire liefhebbers is eten bij restaurant 't Arsenaal een must. De keuken is zowel Frans als mediterraans georiënteerd.

ZWOLLE

Wine & Food Lounge 'Over de Tong'

Wine & Food Lounge 'Over de Tong'

Wij gebruiken de woorden Wine & Food Lounge omdat die beter de gedachte achter het restaurant weergeven. 'Wine & Food' omdat wij enorme waarde hechten aan de kwaliteit van eten en drinken in het algemeen en optimale wijn-spijs combinaties in het bijzonder, 'Lounge' omdat dat beter past bij de gezellige, ontspannen sfeer die wij willen creëren.

ZWOLLE

Grandcafé restaurant Urbana

Restaurant 't Backhuys

Urbana staat voor een ontspannen sfeer, hartelijke bediening en een aangename ambiance. Voor ons is het elke keer weer een uitdaging om uw feest, diner of vergadering tot in de puntjes te verzorgen.

ZWOLLE

Restaurant Poppe

Restaurant Poppe

In de warme sfeervolle ambiance van Restaurant Poppe, gevestigd in een voormalige hoefsmederij aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, ziet u de koks in de centraal in de zaak gelegen open keuken met zorg eigentijdse gerechten bereiden van mooie en verse producten.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?