Nationale Mediasite
De betere restaurants in de provincie Utrecht
ABCOUDE

Hotel Café Restaurant Koekenbier

Hotel Café Restaurant Koekenbier

Onze specialiteit is eten van de hete steen. Mooie stukken vlees in verschillende formaten (black angus, T-bone, Ribeye XXL) worden rauw geserveerd op deze tot 350 graden voorverwarmde steen. U bepaalt zelf de bereiding van uw gerecht (medium, rood of doorgebakken ) U bent zelf de ultieme chefkok. Maar uiteraard kunt u ook onze kok het vlees laten bakken.
Wij hopen u snel te ontmoeten in onze nieuwe zaak aan de hoogstraat 13 te Abcoude.

AMERSFOORT

Brasserie Dichtbij

Brasserie Dichtbij

Ons restaurant is voor iedereen die trek heeft in een lekker hapje of drankje. Zowel voor de lunch als voor een lekker diner. De kaart is erg divers en er staat voor ieder wel iets lekkers op. Broodjes, salades, heerlijke warme gerechten en complete menu's, het kan niet op. Smoothies, speciale coffees en cool cappuccino's. Je kunt bij ons ook genieten van een High Coffee, Wine en Beer! Buiten de kaart om zijn er iedere week 2 verschillende menu's voor € 9.50.

BAARN

Restaurant Eemlust

Restaurant Eemlust

Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Gelegen op een unieke locatie in het 'Vorstelijke' Baarn, in het Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland, nabij het Gooi. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u zicht op de rivier de Eem, en het fotogenieke landschap dat behoort tot de twintig mooiste van Nederland. Restaurant Eemlust biedt een menukaart die zich laat samenstellen aan de hand van seizoensproducten.

DE BILT

De Witte Zwaan

De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan is gelegen midden in het 'oude dorp' van De Bilt. Chef Timo Agterberg en gastvrouw Danique Haaksman heten u van harte welkom om een complete avond te komen genieten van gerechten uit de Frans moderne keuken. In het menu worden producten uit het seizoen gebruikt van ambachtelijk werkende (lokale) producenten.

UTRECHT

Aziatisch restaurant Jasmijn & ik

Aziatisch restaurant Jasmijn en ik

Ontdek de kruidige Thaise, de frisse Vietnamese en de milde Kantonese keuken in levendig Lombok, Utrecht. Onze koks maken net als in Azië alles zelf. Van Chinese dumplings tot langzaam geroosterde Thaise chilipasta en gefrituurde verse sjalotjes. De gerechten uit onze kleurrijke Aziatische keuken zorgen voor een mooie combinatie van pure smaken.
De variatie aan texturen, geuren en smaken in de vleesgerechten vind je ook terug in de vegetarische of veganistische (100% plantaardige) gerechten. Onze vriendelijke bediening vertelt je er graag alles over!

Valide CSS!      Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?