Nationale Mediasite
De betere restaurants per provincie
DELFZIJL
Grand Café & Restaurant Boven Groningen

Grand Café & Restaurant
Boven Groningen

De koks van Boven Groningen verstaan hun vak. Zorgvuldig en creatief bereiden zij de meest uiteenlopende gerechten. Boven Groningen biedt bovendien elke dag een ander driegangenmenu voor € 23,75. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een kop koffie.

DELFZIJL
Brasserie Ziel

Brasserie Ziel

Kom ook eens culinair genieten in ons restaurant in het hartje van Delfzijl, Restaurant Brasserie Ziel. Een gastvrije ontvangst en kwalitatief goed eten in een huiselijke sfeer, dat is waar Restaurant Brasserie Ziel voor staat.

GRONINGEN
Brasserie Groen

Brasserie Groen

Bij Restaurant & Brasserie Groen draait alles om puur, eerlijk en gezond lunchen & dineren voor een vriendelijke prijs. Onze keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken.

WINSCHOTEN
Restaurant 't Backhuys

Restaurant 't Backhuys

De Franse ambachtelijke keuken neemt je automatisch mee naar vroeger.... Slowcooking is een methodiek van het bereiden van gerechten met werkwijzen die al honderden jaren gebruikt worden.

HAREN
De Rietschans

De Rietschans

De Rietschans in Haren is een stijlvolle locatie met uitzicht over het water van het Paterswoldsemeer. U vindt hier een sfeervol à la carte restaurant, een groot terras en meerdere zalen.

Valide CSS!
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?